Diesel Vs Benzina Vs Gaz
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Ionut View PostSi daca Duster ar fi GPL l-ai lua?
Comment
-
nu stiu cum merge gpl-ul dar diferenta intre 1,5dci (nu conteaza cp) fata de 1.4 e de la cer la pamant.
plus ca la dci e consum de 4.8-5,2 iar la mpi minim
7
Comment
-
da, e o diferenta enorma intre un tractor de 70 de cai si-un polizor de 75cp, nu? si oricum ai da-o, dizalu' iese castigator, nu? la cat e motorina acum, prefer sa consum 1litru in plus de gpl, ca ies mai ieftin si daca trag de motor ca bezmeticul. sa nu-mi spuneti ca o sa se strice, ca pana acum mult stimatul dizal e ala care-i pe butuci, nu benzinarul nesatul...iar de preformante, revin. e diferenta mare de tot intre 70cp diesel si 75cp benzina? acu vino si lamureste-ne si ca dizalu de 85 de cai trage mai bine ca benzinarul de 105. regret s0o spun, ca am benzinar, dar gpl rullez la pretuile actuale.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by B95HMK View Postnu stiu cum merge gpl-ul dar diferenta intre 1,5dci (nu conteaza cp) fata de 1.4 e de la cer la pamant.
plus ca la dci e consum de 4.8-5,2 iar la mpi minim
7
Dpdvd al costurilor GPL-ul este cel mai avantajos fara doar si poate.'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
-
Gpl
Am 1.4 MPI GPL Landi Renzo de 3 ani si 51 000 de kilometri.
Este motor de putere mica, este slab in depasiri DAR consumul in bani pe GPL este excelent, la un schimb de ulei nu am nevoie decat de 3 litri de ulei, nu am de schimbat filtru de benzina, nu stau cu frica injectoarelor sau a turbinei, nu ma doare capul ca merg subturat sau supraturat, nu imi troncane plasticele din cauza vibratiilor motorului si sunt si ecologist pentru ca emisiile poluante in urma arderii GPL ului sunt mai mici decat la benzina sau diesel
Per total sunt foarte multumit de GPL.Last edited by stolniceanulucian; 18 February 2011, 12:17.Logan GPL 1.4
Comment
-
Hmmm.... Diezelul are cuplu mare /consum mic,dar e mai greu ca se mai defecteaza turbo,injectii (diesel in genera) ,benzina are turatia cai multi ,cuplu mic,consum mare + gaz e bun,alegeti ce va place. ;)
Gpl-ul a fost foarte rentabil inainte cand a costat un leu si.. ,dar acuma va ajunge la 45.000 si benizna la 100.000 litrul (70.000 la iarna)
Gpl merge si la diesel. ;)
Comment
-
pariu pe cat vrei ca 1.4 mpi e mai lent decat dci.
si la plecare si la drum intins.
este probata chiar de mine chestia asta.
si consumul e chiar acela care ti l-am spus.
de gpl nu stiu.
Comment
-
Originally posted by B95HMK View Postpariu pe cat vrei ca 1.4 mpi e mai lent decat dci.
si la plecare si la drum intins.
este probata chiar de mine chestia asta.
si consumul e chiar acela care ti l-am spus.
de gpl nu stiu.
1.5 dCi 70CP nu e mai rapid ca 1.4 indiferent din ce unghi privesti situatia (0-100 kmh, 402m, etc) - punct. Tu te minti singur si te imbeti cu apa rece dar cu mai putina putere si greutate in plus nu are cum sa fie mai rapid.'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
-
stiti de fapt ce face cel mai tare diferenta intre dci si mpi?
''garnitura'' dintre volan si scaunul stanga!!!
degeaba ai cai multi daca nu stii sa te si folosesti de iei.
Comment
Comment