Sa-ti dau un exemplu. Mergeam de la Rasnov spre Predeal si un tip cu un 1.4 m-a depasit. Eu mergeam incet ptr ca drumul este foarte prost..Dupa cativa km, cam pe unde incep serpentinele l-am depasit. A fost cam nesimtit, mergea pe mijlocul drumului si nu ma lasa sa-l depasesc. La un moment dat l-am pacalit si am trecut de el.. Pe serpenntine a incercat sa ma depaseasca dar nu a putut. Eu am urcat cu a 3-a, cu motorul turat, si l-am lasat mult in urma..Si in urma a ramas...
Marcel89, cum am mai scris si in alta parte, eu conduc loganul asta printr-o intamplare nefericita a sortii (l-am facut cadou tatalui meu care isi dorea foarte mult un logan diesel, tata a murit si am ramas eu cu loganul) deci la mine este exclusa faza cu plecatul de la semafor. Nu ma supar pe tine, ptr ca in mare parte ai dreptate...Dar orgoliul feminin nu ma lasa sa omit faptul ca sunt si TIPI cu masini super si pe motorina, carora le mai moare motorul.
Marcel89, cum am mai scris si in alta parte, eu conduc loganul asta printr-o intamplare nefericita a sortii (l-am facut cadou tatalui meu care isi dorea foarte mult un logan diesel, tata a murit si am ramas eu cu loganul) deci la mine este exclusa faza cu plecatul de la semafor. Nu ma supar pe tine, ptr ca in mare parte ai dreptate...Dar orgoliul feminin nu ma lasa sa omit faptul ca sunt si TIPI cu masini super si pe motorina, carora le mai moare motorul.
Comment