Eu am verde cameleon si merg tot timpul cu farurile aprinse , faza scurta, dar tot nu prea ma vad ceilalti soferi...Dar ma multumesc cu , culoarea mea
Ce Ziceti De Un Mic Concurs Intre Culorile Logan-urilor?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parerea mea ca bej tundra tine cel mai bine la tavaleala , dar nu gadila ochiul asa cu talent . Daca ar face Dacia culoarea de la masina lui Norby , o luam cu ochii inchisi , imi place la nebunie. Urmatoarea in lista mea de preferinte este albastru mineral., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Acest Poll continua? Sau s-a incheiat la 01.06?
Daca totusi continua, comparam culorile din toate paletele, sau numai astea noi?
Si apoi, eu vad niste scapari cam... Mari! Spre exemplu nu apare Albastru Egee, din vechea paleta de culori, care-i destul de raspandit (nu ca am eu culoarea asta!), in schimb apar Verde Ficus si Albastru Azur care au fost primele scoase din paleta veche si asta se vede, adica nu prea exista, nu le vezi pe strada! Sau unii cu Albastru Egee habar n-au ce culoare au si au votat aiurea?
Comment
-
Bleu mineral.
- Ioane, cumparatu-ti-ai masina?
- Cumparat, Vasile!
- Ce culoare?
- Pai ma Vasile, ai vazut ceriul la apusu' soarelui?
- Vazut-am!
- E, tot ase ni, numa' ca verde.Oamenii normali invata din propriile greseli; oamenii destepti invata din greselile altora.sigpic
Comment
Comment