Eu am ales Rosu Passion...
Ce Ziceti De Un Mic Concurs Intre Culorile Logan-urilor?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Negru !!! Nu vreau sa aud de negru.Am avut doua Nissan-rui negre..Si acuma am un Tucson negru.
Cea mai pretentioasa culoare din lume..Am ajuns sa o spal cu apa plata de la magazin ptr ca sa nu ramana urme de calcar pe ea !.
Se matuieste repede si arata ca dracu.Imi place albul, rosu, gri, albastru sa fie culoare la o masina.
Comment
-
Originally posted by blackufo View PostROSU PASSION arata bine pe toate masinile ,indiferent de marca si vechime ........ Parerea mea .........
Comment
-
Am ales dupa parerea mea una dintre cele mai frumoase culori dar una si din cele mai pretentioase: gri comete!
Comment
-
Originally posted by ady_p View PostSi in general la masinile de teren nu le vine bine culoarea rosu. Poate doar Wrangler, dar in rest ....
Pun mai jos 2 poze si un filmulet de pe Youtube cu Toyota Hilux. Tare misto Masina. Ce stie sa faca
Last edited by iuli81; 3 July 2008, 09:53.
Comment
-
Moaaamaaa Doamneee ce omor dau astia la masini ... Sper sa castig la Loto sa ma prinda iarna pregatit . E tare rau masina !
Comment
-
Mcv care il am acum este a 13 -a masina a mea , am avut parte de o paleta de culori foarte variata , incepand de la negru la alb ,de la bej la galben ,de la verde la gri metalizat etc, v-am spus este o parere pur personala ,negru stiu ce inseamna , arata foarte bine pe masini daca ii curata tot timpul ,iar acest lucru ii imposibil, o culoare care nu este pretentioasa ar fi gri metalizat indiferent de nuante , galbenul este culoarea taximetristilor dar este o culoare sport deosebita si in ton cu negru arata superb , dar rosu este intradevar pretentioasa dar este o culoare cu prestanta care iti intoarce privirea dupa ea,este culoarea preferata sexului frumos dar da bine si pe logane si pe masinile sport........Iar daca este rosu rosu , merge de la trabanturi la mercedes.
Comment
-
Comment