If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ce Ziceti De Un Mic Concurs Intre Culorile Logan-urilor?
Albul e noul negru, deci se poarta, si da bine la gagici si la masini care costa peste 100k euro, dar pentru logan, cred ca cea mai potrivita culoare ar fi bej cu bandouri negre (sedan) si gri platine sau albastru mineral pentru mcv. bejul si griul rezista foarte bine la jeg, albastrul mineral nu rezista, dar e mi se pare bestiala, si prinde foarde bine linia de design a mcv-ului.
Salut...am o intrebare...cum de nu exista,sau cel putin eu nu am avzut inca,un logan N E G R U !!!
Nu exista negru in paleta de culori oficiale. Logan negru exista unul cel putin pe forum (avionul negru). De ce nu exista oficial Logan negru este o intrebare la care numai sefii de la Dacia pot raspunde.
Si de la mine sustinere totala fara numar . Nu pentru ca am eu dar Rosu Passion cu geamuri negre si mai ales jantele schimbate este bestial rau . Am avut ocazia sa merg in spatele Redului meu ( sotia la volan , eu in alta masina ) in trafic , e superb rau fratilor .
Sunt subiectiv , nu ? 75 % ganditi ca mine .
De cate ori pot vota intr-o zi ca sa castige Rosu Passion ?
Vroiam albastru ottoman dar am luat rosu passion , albastru era culoare noua in ianuarie 2008 si nu se faceau, are cineva ottoman ca nu stiu exact cum arata ???
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment