Mai terminati cu rosu passion matuit...Am rosu passion din 2004 si masina arata ca noua....
Ce Ziceti De Un Mic Concurs Intre Culorile Logan-urilor?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
In momentul in care o speli cu peria de sarma se poate sa arate matuita vopseaua dar daca ai grija la spalare si detergenti pun pariu cate tine o vesnicie ,a mea este din dec.06 si noua arata mai rau ,acum arata super .........Sic.
Comment
-
Offtopic: as vrea sa stiu daca sunt loganisti care au logan de culoare verde ficus si daca da, da puna 1-2 poze cu masina, pentru ca in totdeauna am fost curios sa vad cum arata pe logan.sigpic
Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA
Comment
-
Chiar daca e cea mai pretentioasa culoare, gri comete mi-a placut cel mai mult si pe asta am luat-o.
Dar sincer vorbind, culoarea care nu cere prea multa atentie e albul. Am avut alb 3 ani de zile si o tineam nespalata cu saptamanile, zgarieturile mici (nu efectul panza de paianjen) dispareau imediat cu Prevent. Dar partea nasoala e ca se ingalbenea imediat de la gainatul pasarilor.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Bleu Marine rules !
-------------------------------------------------------------------------
PS> sa lovim bizonii din trafic !
votati aici http://www.topgear.ro/bizon/mesaje_page_3.html
Nu inceta niciodata sa zambesti, nici chiar atunci cand esti bizon! Zimbeste Bizoane, Zimbeste!
Comment
Comment