Ce Ziceti De Un Mic Concurs Intre Culorile Logan-urilor?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mai terminati cu rosu passion matuit...Am rosu passion din 2004 si masina arata ca noua....

Comment

• In momentul in care o speli cu peria de sarma se poate sa arate matuita vopseaua dar daca ai grija la spalare si detergenti pun pariu cate tine o vesnicie ,a mea este din dec.06 si noua arata mai rau ,acum arata super .........Sic.
      http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

• Gri Comete!!!!
        I HAVE A !sigpic
        fara linkuri externe in semnatura

Comment

• Gris platine

Comment

• Offtopic: as vrea sa stiu daca sunt loganisti care au logan de culoare verde ficus si daca da, da puna 1-2 poze cu masina, pentru ca in totdeauna am fost curios sa vad cum arata pe logan.
            sigpic
            Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• Votez cu Gri Comete cu toate ca am albastru marin (imediat se pune praful si se vede orice zgarietura)

Comment

• Enigel, si pe gris comete se vede praful foarte tare.
                sigpic

Comment

• Rosu pasion pentru ca in viitor nu se vor vedea petele de rugina
                  sigpic
                  VIATA ARE PRIORITATE

Comment

• Off topic:
                    Originally posted by Logan 4 ever View Post
                    Offtopic: as vrea sa stiu daca sunt loganisti care au logan de culoare verde ficus si daca da, da puna 1-2 poze cu masina, pentru ca in totdeauna am fost curios sa vad cum arata pe logan.
                    Uite aici un logan verde ficus.
                    sigpic

Comment

• Mersi, Valeriu!
                      sigpic

Comment

• Din punctul meu de vedere e cea mai urata culoare, verdele asta ficus!Sunt unele nuante mai inchise(verde cameleon), alea da sunt ok, dar verdele deschis e urat!
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Chiar daca e cea mai pretentioasa culoare, gri comete mi-a placut cel mai mult si pe asta am luat-o.
                          Dar sincer vorbind, culoarea care nu cere prea multa atentie e albul. Am avut alb 3 ani de zile si o tineam nespalata cu saptamanile, zgarieturile mici (nu efectul panza de paianjen) dispareau imediat cu Prevent. Dar partea nasoala e ca se ingalbenea imediat de la gainatul pasarilor.
                          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Gri argintiu merge pentru mine cu orice marca auto, dar la piciul meu ii place enorm rosu, asa ca .... Am Logan Rosu Passion.

Comment

• CATRE MODERATORI
                              Nu postam toate culorile de la Logan? Blue egee????????? Este trecut bleu ottoman care nu este sub nicio forma bleu egee.

Comment

• Bleu Marine rules !

-------------------------------------------------------------------------
                                PS> sa lovim bizonii din trafic !
                                votati aici http://www.topgear.ro/bizon/mesaje_page_3.html

Nu inceta niciodata sa zambesti, nici chiar atunci cand esti bizon! Zimbeste Bizoane, Zimbeste!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google