Un Alt Concurs Dar Acum Doar Pentru Logan Kiss Fm

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Un Alt Concurs Dar Acum Doar Pentru Logan Kiss Fm

Ce ziceti de un concurs de "frumusete" pentru loganuri kiss fm. toti posesorii de logan kiss fm pot sa isi puna cel mult 4 poze cu loganul lor kiss fm pana la data de 31 mai, iar pe 1 iunie voi alege cel mai frumos logan kiss fm (doar pentru posesorii de logan kiss fm) casticatorul va primi felicitarile altora.
    sigpic
    Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Asta e discriminare!!!!
    Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

Originally posted by Logan 4 ever View Post
      Ce ziceti de un concurs de "frumusete" pentru loganuri kiss fm. toti posesorii de logan kiss fm pot sa isi puna cel mult 4 poze cu loganul lor kiss fm pana la data de 31 mai, iar pe 1 iunie voi alege cel mai frumos logan kiss fm (doar pentru posesorii de logan kiss fm) casticatorul va primi felicitarile altora.
      o sa pun si eu.dar mai intai sa-mi iau ) .sapt asta sau cea care vine il ridic de la dacia .dar pana la 31 mai o sa pun
      Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Comment

Ma inscriu eu ... http://www.loganclub.ro/forum/deluxe...68.html?t=4168 golanul meu ... si mai am de postat poze cu noua plafoniera mai puternica leduri la pedalier si linia audio jbl si reparatia turometrului cu led rosu la 6 si 7 ... deci poze noi ...
        sigpicMy ride

Comment

Pentru ca doar DeLuXe s-a inscris, el castiga. Felicitari!!! Merita aplauzele noastre
          aici se poate inchide.
          sigpic
          Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

So, aici inchid.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google