Salut all! Am si eu o intrebare la voi! Am cd playerul stock de la logan si doresc sa imi cumpar un subwoofer pentr masina. Intrebarea e-trebuie sa mai schimb si altele(cd player,boxe, statie)? Dati-mi va rog si niste subwoofere bune , de calitate.Multumesc!
Subwoofer
Collapse
X
-
http://i298.photobucket.com/albums/m...stouserbar.png
Everything sounds better . . .
Comment
-
Iti recomand pachetul acesta:http://www.car-sound.ro/promotii/alp...pine-bass.html, eu l-am cumparat saptamana trecuta si vreau sa iti spun ca e mai mult decat necesar pt o masina cu tabla Loganului.
Comment
-
Si la banii astia ce sa iei ca sa iti ajunga de un amplificator mai puternic? Nimic. Orice ai lua nu o sa ai mai mult de 150 w ca amplificator, nici atat.
Care de la domo cu 400 de w? Un amplificator de 400 de w reali, nu pe hartie sau pe reclama, costa greu.
Packul Alpine de mai sus e ok, sau cele de la be loud, la banii astia packurile acelea de la Blaupunkt sunt slabe, mai ales difuzorul.
/Pachet de bass format din: Subwoofer auto Mac Audio MPX Box 112BP: subwoofer de 30 cm in incinta bandpass putere nominala: 250 W RMS putere maxima: 800 W raspuns in frecventa: 26-250Hz sensib
Si nu inteleg care este legatura intre tabla loganului si muzica/subwoofer?
Ca sa folosesti playerul blaupunkt de pe logan trebuie sa te uiti sa aiba amplificatorul intrare HIGH LEVEL, sau cum scrie de exemplu la packul alpine de mai sus ïntrare difuzoare: DA" sau ceva de genul. De obicei au amplificatoarele intrare HIGH si legi direct la difuzoarele spate.Last edited by ionescu liviu; 13 March 2012, 23:49.
Comment
-
Ce e la Domo e exact un rahat! Lucreaza soramea acolo, si cam au probleme cu multe chestii.
Am facut o comparatie intre un woofer activ de la domo si ASTA
A dat fum Kicker-ul la pioneer din DOMO)
Daca vrei muzica in masina, sugerez sa iei ceva calumea, chiar daca investesti mai mult.
Momentan eu am facut rost de ASA CEVA si cand voi avea bani o sa iau ASTA sau ASTA
Sunt scumpe, tocmai de-asta le cumpar in timp, dar stiu ca merita investitia si in viitor daca vreau sa le vand imi scot banii
Liviu, legat de MAC nu stiu ce sa spun, daoar cablurile te costa aprox 150 RON, ca sa iei ceva de calitate
Comment
Comment