Subwoofer

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Subwoofer

Salut all! Am si eu o intrebare la voi! Am cd playerul stock de la logan si doresc sa imi cumpar un subwoofer pentr masina. Intrebarea e-trebuie sa mai schimb si altele(cd player,boxe, statie)? Dati-mi va rog si niste subwoofere bune , de calitate.Multumesc!

blaupunkt e destul de bun si nici nu e foarte scump...
    MY CLA

Comment

Nu poti pune link-ul la el? Trebuie si statie? amplificatoare? Nu le am in domeniul asta, de asta am pus o intrebare aici. Multumesc!

Comment

pai strictul necesar este statie/subwoofer/kit-ul de cabluri boxele si cd playerul poti sa nu le schimbi...iti dau pe privat un link ca sa nu se considere reclama....
        MY CLA

Comment

Cd player-ul original nu are iesire de subwoofer, dar poti cumpara un adaptor HI-LOW si nu mai esti nevoit sa-l schimbi.
          sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

/Pachet de bass format din: Subwoofer Mac Audio MPX Box 112 subwoofer de 30cm in incinta bass-reflex putere nominala - 250W RMS putere maxima - 800W raspuns in frecventa - 24-500Hz sensibi
            http://i298.photobucket.com/albums/m...stouserbar.png
            Everything sounds better . . .

Comment

Pai ca sa iti recomandam trebuie sa dai si tu un buget.
              http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

Cam 600-700 ron, incluzand statie si cabluri.

Comment

Iti recomand pachetul acesta:http://www.car-sound.ro/promotii/alp...pine-bass.html, eu l-am cumparat saptamana trecuta si vreau sa iti spun ca e mai mult decat necesar pt o masina cu tabla Loganului.

Comment

150W rms mi se pare cam putin pt wooferu ala.

Eu am woofer (Crunch) 250W rms si aplificare 1x130W, e slabut.

Comment

ala de la domo ii belea 400w cu 600 si ceva de lei cu cabluri si statie;)
                      MY CLA

Comment

Si la banii astia ce sa iei ca sa iti ajunga de un amplificator mai puternic? Nimic. Orice ai lua nu o sa ai mai mult de 150 w ca amplificator, nici atat.
                        Care de la domo cu 400 de w? Un amplificator de 400 de w reali, nu pe hartie sau pe reclama, costa greu.
                        Packul Alpine de mai sus e ok, sau cele de la be loud, la banii astia packurile acelea de la Blaupunkt sunt slabe, mai ales difuzorul.
                        /Pachet de bass format din: Subwoofer auto Mac Audio MPX Box 112BP: subwoofer de 30 cm in incinta bandpass putere nominala: 250 W RMS putere maxima: 800 W raspuns in frecventa: 26-250Hz sensib

Si nu inteleg care este legatura intre tabla loganului si muzica/subwoofer?
                        Ca sa folosesti playerul blaupunkt de pe logan trebuie sa te uiti sa aiba amplificatorul intrare HIGH LEVEL, sau cum scrie de exemplu la packul alpine de mai sus ïntrare difuzoare: DA" sau ceva de genul. De obicei au amplificatoarele intrare HIGH si legi direct la difuzoarele spate.
                        Last edited by ionescu liviu; 13 March 2012, 23:49.

Comment

Ce e la Domo e exact un rahat! Lucreaza soramea acolo, si cam au probleme cu multe chestii.
                          Am facut o comparatie intre un woofer activ de la domo si ASTA
                          A dat fum Kicker-ul la pioneer din DOMO )
                          Daca vrei muzica in masina, sugerez sa iei ceva calumea, chiar daca investesti mai mult.
                          Momentan eu am facut rost de ASA CEVA si cand voi avea bani o sa iau ASTA sau ASTA
                          Sunt scumpe, tocmai de-asta le cumpar in timp, dar stiu ca merita investitia si in viitor daca vreau sa le vand imi scot banii

Liviu, legat de MAC nu stiu ce sa spun, daoar cablurile te costa aprox 150 RON, ca sa iei ceva de calitate

Comment

Are si cabluri, merge si cu alea. Eu doar am sugerat ceva sa se incadreze in bani si sa nu fie chiar pocnitori.

Comment

Multumesc baieti de raspunsuri! O sa mai mai gandesc la ce mi-ati recomandat voi. Alea de la kicker sunt faine recomandate de Razvy, dar costa

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google