Asta este parasolarul meu,sunt multumit de el.Il am de vreo 2 ani si m-a costat 15 lei.L-a luat de la Bricostore.Acopera tot parbrizul.Cele normale ,de Dacie,nu sunt bune.
Aveti Parasolare?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Red_alin: atata era vara trecuta cand am ridicat masina , stiu ca am luat presurile , cotiera si am vrut sa iau si parasolar si cand mi-o zis aia de acolo cat costa , iam zis mai bine lasa , acuma poate le-o mai ieftinit )Mereu superiori unui sat cu caini si oi
Comment
-
De fain ii fain , adica se potriveste perfect , ii facut special pt logan , da eu zic ca is prea multi bani
iti atasez o poza , sper sa iti faci o parereAttached FilesMereu superiori unui sat cu caini si oi
Comment
-
Uite aici cum ii a meu , am dat 5 lei pe el , numa ii mai mic si nu ajunge sa stea in picioare , ala de la ei ii mult mai bun , da si bani
pt luneta poti sa iei plasa dinaia care se prinde cu ventuze , nu imi vine acuma cum ii zice , si ii si transparenta poti sa vezi prin ea !Mereu superiori unui sat cu caini si oi
Comment
-
Da o latime ceva niste dimensiuni ptr parasolar imi zice si mie cineva? nu ca mie lene sa scot ruleta si sa-l masor da deja se uita vecinii la mine ca la nebuni ca am tot masurat prin interior ba volanu pentru husa , ba portabgaju ptr o tavita , ba sa vad unde pun o statie...
sigpic
Comment
-
Nu chiar.Ultima data au fost 30 de grade afara si nu am avut ce pune pe bord si din intamplare am avut o patura alba si am acoperit parbrizu si sa stii ca nu se mai facea asa cald.Trebuie neaparat parasolaru sa fie cat mai stralucitor si cat mai deschis pentru ca nu se incalzeste nu absoarbe caldura.Sunt bune dar eu nu gasesc decat mici si cad nu stau fixate.sigpic
Comment
Comment