Aveti Parasolare?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Avea la selgros de 90x130 sau 90x150 , puneti si voi ruleta pe masina ca eu tot uit si ziceti-ne dimensiuni

sigpic

Comment

Oameni buni,au gasit ai mei la Selgros unu atat de mare ca de abia pot sa il montez!!!
      E mare si in lungime si in inaltime,e argintiu si a costat ceva mai mult de 10 ron!!
      O sa pun si poze sa vedeti despre ce este vorba!!!

Comment

Inca 2 tipuri de parasolar ...Primul exterior iar al doilea interior...Luate din Grecia pe la noi nu am vazut.Cel exterior e facut din material din care e facut husa auto iar cel interior este dintr-un material moale si are in interior doua cercuri care se pot plia si astfel incape parasolarul in buzunarul scaunului.
        Attached Files
        sigpic

Comment

Cred ca cel de exterior nu-l lasi noaptea,la ce loc de parcare ai nici nu-ti trebuie parasolar daca o parchezi invers ca-n poza.
          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Eu mi-am luat din selgros 130X70cm(un 120x65 ar fi perfect) 5lei am dat pe el si e ok se incalzeste dar e muult mai bine... E respirabil aeru volanul nu mai frige

sigpic

Comment

D-FENS...Parasolarul exterior e bun cand merg la iarba verde si kinderii mai vor sa doarma in masina pentru ca il pot pune si pe geamurile laterale...De lasat afara nu il las cu toate ca se prinde cu usile.
              Locul acela de parcare e de la servici si nu merg mereu cu masina la munca...Iar in fata blocului sta in soare.
              sigpic

Comment

Pacat...Era bun locul de parcare sa-l ai acasa.Eu sunt ahtiat dupa umbra,vara.
                @ Simpatici micutzii,sa-ti traiasca.

Comment

Dupa ce m-a fript volanul de cateva ori am cautat cu disperare un parasolar, primul pe care l-am gasit era din carton. Nu e reflectorizant, nu are ventuze, sta cam aiurea, dar vad ca isi face treaba si nu m-am mai fript la degete. A costat parca 2 lei.

Comment

E bun si cartonelul,nu intra soarele prin el.

Comment

Am parasolar dar...Trebuie sa iau unul mai mare ca ma chinui pana al fac sa stea de numa numa.
                      Eu in ultimul timp caut sa gasesc un loc ferit de soare la parcare si.. E mult mai bun decat orice parasolar

Comment

Da, locul la umbra e cel mai bun dar acu depinde si de parcarea pe care o ai langa casa.

Comment

Pe caldurile astea parasolarul nu face fata foarte mult. Oricum mai opreste soarele putin si ferestre bordul masinii.
                          ABS Plus Preferance 1.4 MPi

Comment

Da parasolar logan 3,5 ron
                            sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

Din cele originale dacia cu holograma "logan",50 ron-tva inclus.
                              acopera imensitatea de parbriz a logan-ului.
                              sunt mult mai tari decat cele din targ,si au stratul de reflexie mult mai gros.

Comment

Originally posted by D-FENS View Post
                                Asta este parasolarul meu,sunt multumit de el.Il am de vreo 2 ani si m-a costat 15 lei.L-a luat de la Bricostore.Acopera tot parbrizul.Cele normale ,de Dacie,nu sunt bune.
                                Foarte adevarat ... Vreu si eu unul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google