Aveti Parasolare?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu sunt foarte multumit de parasolarul pe care il am.Am dat 15 lei,de la Bricostore,isi merita banii.Are dimensiuni exacte pt parbrizul Logan-ului.
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Parasolar luat din piata la 4 lei. Din burete acoperit cu folie reflectorizanta. E mai mic decat parbrizul, si nu ma chinui sa-l pun pe geam. Doar sa acopar bordul cu el, sa nu se incinga. E suficient pentru mine. Oricum, daca las masina in soare deschid geamurile cam 1 cm si se mai aeriseste inauntru, se poate respira pana isi face treaba AC-ul.
      GL-22-TOF

Comment

Exact in aceeasi situatie sunt si eu....
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Dar nu e periculos sa lasi geamurile intredeschise ? Aveti alarma ? A mea langa bloc de dimineata pana seara tot in soare, nici mama parasolarului nu ar face fata plus ca e si o culoare inchisa (verde cameleon) cateodata nici nu imi vine sa intru in ea. Mam gandit si eu la geamuri lasate un pic intredeschise dar parca mie teama de hoti ca nici alarma nu am, nici casco...

Comment

Eu o las asa doar in parcare la servici. Seara/noaptea nu mai am nevoie de parasolar, la mine nu se vede soarele noaptea, asa ca geamurile stau inchise sper sa nu te superi...

un sfat cat se poate de serios: fa-ti casco...Sau macar pune-ti alarma...
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Eu la Logan-ul pe care l-am avut,aveam deflectoare si putem sa las geamurile pe fata vreo 2 "deshte" fara sa se observe.Aveam si alarma,bineinteles.
              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Deocamdata nu am dar cred ca e util si chiar nu mi-ar trebui calitate, cel mai ieftin e bun
                Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati

Comment

Chiar daca sa face 70 grade in masina, macar nu se mai incinge volanul.
                  Am stat cu o carpa pe volan 15 ptr a se racii

Comment

Si eu am parasolar..Il folosesc doar cand plec prin oras tin masina in soare si stau mai mult timp...In rest masina sta la umbra acasa deci n`am nevoie de parasolar

Comment

Si eu am parasolar cu 8 lei de la un magazin de specialitate , singurul scop e sa protejezi cat de cat bordul . Am vazut pe forum o lista facuta de cineva cu "minusurile" loganului si referitor la plafon scria cevade genu ca nu e izolat destul si ca din cauza asta se incinge mai tare , deci rezulta o temperatura mai mare in interior, exista o explicatie logica ?
                      sigpic

Comment

Originally posted by mikebike72 View Post
                        Dar nu e periculos sa lasi geamurile intredeschise ? Aveti alarma ? A mea langa bloc de dimineata pana seara tot in soare, nici mama parasolarului nu ar face fata plus ca e si o culoare inchisa (verde cameleon) cateodata nici nu imi vine sa intru in ea. Mam gandit si eu la geamuri lasate un pic intredeschise dar parca mie teama de hoti ca nici alarma nu am, nici casco...
                        Am alarma, ieftina, dar urla tare. Geamurile le las intre-deschise doar in cazuri extreme: la munca sta masina in soare cam 8 - 9 ore, nici urma de umbra. Masina sta la 5m de mine, in fata. Si mai avem si angajati de la firma sa paza... Casco nu am momentan (din pacate, am avut, si voi avea din nou in curand)
                        M-am hotarat sa scot parasolarul din adancul porbagajului dupa ce am pus mana pe volan si m-am fript.
                        GL-22-TOF

Comment

Dar stiti de ce imi este mie groaza cel mai mult??
                          De la prea mult stat in soare sa nu se decoloreze plasticul din spatele masinii(masca aia din plastic negru,si in fata e putin).
                          Chiar arata oribil.
                          Am vazut cateva zici ca erau din 90 Logan-urile!!

Comment

Exista solutii se improspatat plasticul. Se gasesc in hypermarketuri si nu sunt scumpe. Eu am dat pe plasticele negre din exterior cu silicon de bord. Iese super! Pe bord - doar cu servetele umede...
                            GL-22-TOF

Comment

De ce nu si pe bord cu silicon?
                              Care-i faza??

Comment

Nu prea e indicat pe bord pentru ca in timp va crapa.
                                Toti cunoscutii mei inclusiv eu folosim servetele umede, sunt si ieftine isi fac treaba cu brio si nici nu lasa urmari in timp.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google