Aveti Parasolare?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Aveti Parasolare?

Cred ca trebuie sa fie utile vara pe arsita aia!!
    Deocamdata eu nu am dar vreau sa imi cumpar cat de curand!!
    Stie cineva ceva preturi si unde se gasesc,dar sa fie si calitate??

Pai ce intelegi prin calitate la bucata de staniol care trebuie sa acopere tot parbrizul?
    E maxim 10 RON.

Comment

Sunt unele dintr-un material mai special prin care chiar nu trece caldura!!!
      Nu stiu exact cum se cheama materialul,dar am vazut la un prieten care avea un BMW!!!
      Oricum era foarte bun dar mi-a zis ca l-a costat peste 50 ron

Comment

Omule daca are staniol la suprafata caldura nu va patrunde...eu am unul de 1 an jumate si a costat 10 RON.
        E ok

Comment

Si de unde l-ai cumparat??

Comment

Din Mioveni de la piese auto, nu stiu exact numele magazinului.
            Are 2 ventuze care vin pe parbriz si 2 orificii care se fixeaza in ventuze...

Comment

Eu mi-am luat de o saptamana de la Peny Market cu 4 lei...era promotie )).In Carrefour era 5 lei.Este o foaie din staniol aplicata pe un burete subtire!

Comment

Alea de la Dacia is faine , care scrie pe ele logan by renault , si se si potrivesc si la fix , da is cam scumpe
                Mereu superiori unui sat cu caini si oi

Comment

Lucianitos cat e ala de la dacia?

sigpic

Comment

Eu am unu din carton si staniol de la Ciclop cu 8 lei si nu e grozav!Dar avand garaj il folosesc rar oricum

Comment

Cam toate sunt la fel, cu ce e mai deosebit ala cu 50 ron? Eu am unul cu 4 ron, are 4 ventuze,si e foarte util pe caldurile mari atunci cand bate soarele direct in parbriz...
                      niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

Originally posted by SoNyKeL View Post
                        Lucianitos cat e ala de la dacia?
                        daca mai tin minte bine undeva la 80 lei , la dealer in tm la autoeuropa , da ii fain ca sta fix , ii meserie
                        eu acuma am unu dinala cu 5 lei cu aluminiu da il pu asa peste bord ca nu ajunge ii mic , parbrizu la logan ii mare si na ....
                        Mereu superiori unui sat cu caini si oi

Comment

Eu am tot din ala la 4lei de la Peny M. dar nare nici un sistem de prindere.Cred ca o sa iau altul mai bun.

Comment

N-a incercat nimeni LLUMAR supertransparent pe parbriz?folia are protectie UV,deci mai buna decat orice
                            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Eu am LLumar.. dar numai parasolar.. dar sincer nu ma prea intanta.... trec razele prin el si te deranjeaza la ochii..
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google