Pacco!Ai ramane surprins de cati ar da banii pe asa ceva .Uite Elia cu Loganul ala tunat in Germania .poate la Romani nu face 2 bani dar la ei..
Cati Dintre Noi Ar Cumpara Un Logan Cu Motor Mai Mare?
Collapse
X
-
Frate la 20.000E iti iei masina noua foarte buna.Si firma de incredere nu no-name.Iti ei Octavia la banii astia aproape full.Si nu se compara Dacia cu Skoda.Ma rog fiecare face ce vrea cu banii.Are dreptul sa-i arunce pe cea doreste daca asta e placerea lui.sigpic
Comment
-
Eu unu as lua 2l dci cu 6 trepte, dar cu ceva imbunatatiri la suspensie si FRANE in mod special.
Comment
-
Cum nu exista masini n Europa cu tractiune fata si peste 150 de cai....Cauta cu atentie si o sa descoperi cateva. Bravo la 150 de cai are tractiune fata si e lipita de pamant in orice viraj, la Alfa vei gasi modele cu multi cai si tractiune fata, Clio RS si Megane RS, etc.
Ideea e ca la o masina cu multi cai nu prea alergi dupa extraconfort...Cine vrea confort alege o masian ca Laguna care are niste suspensii moi de zici ca esti pe mare mereu, scaune extraconfortabile si tot asa...Nu stiu la ce masina sport te intereseaza asta...Daca vrei masina sport,cauti suspensii rigide, forta in acceleratii, in nici un caz nu ma intereseaza daca are CD cu mp3, bluetooth, scaune incalzite, navigatie, clima bizona si gadgeturi de ultima generatie pe care multi snobi si le pun pe masina fara a le folosi de mai mult de 2 ori. O masina sport trebuie sa iti ofere minimul de confort si maximul de utilitate si putere de cate ori i-o ceri.
Mie asa mi se pare logic, voi ce ziceti?Semnalizatoarele unora, nu se aprind din lipsa de bun simt. Mare defect tehnic!
Comment
-
Corect catalin, in general cred ca fiecare cauta un compromis care sa-l satisfaca. Pentru ca nu poti avea si performante sportive si comfort si consum mic, si la un pret mic. Trebuie analizat exact ce te intereseaza (si posibilitatea financiara de care dispui) si apoi luata deciziaIf everything seems under control, you`re just not going fast enough...
Comment
-
Ford Focus RS este momentan cea mai puternica masina cu tractiune fata din cate stiu.Are 300CP si este incredibila masina.Chiar sunt curios de performante.Insa este si VW Golf V R32,care are 250CP,tot asa toti pusi pe puntea fata.Au mai scos acum si Scirocco care are mai multe versiuni.Si sunt masini sport,si confortabile.Mai ales cele de la VW.Adevarat costa o caruta de bani,dar nu mananca multa benzina,sau motorina dupa caz cat mananca un Subaru Impreza sau Mitsubishi Evo.sigpic
Comment
-
vorba lui Seba...Alea nici nu se misca de pe loc!Pai alea sunt masini sport???Te uiti la consum cand vrei acceleratie si forta???Adevaratele masini sport le numeri pe degete la noi in tara...Ca marci ma refer!In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Eu nu as cumpara, poate daca ar modifica masina ar lucra la partea de aerodinamica.Oricum daca ar pune un motor mai mare ar urca si pretul iar lumea nu ar alege o masina de la Dacia cu motor peste 100 cp la un pret asemanator cu un model al unei firme mai cunoscute.Nu poti sa cresti puterea motorului fara sa lucrezi la siguranta pasagerului, suspensii, forma masinii etc.
Comment
-
Originally posted by Pacco View PostFord Focus RS este momentan cea mai puternica masina cu tractiune fata din cate stiu.Are 300CP si este incredibila masina.Chiar sunt curios de performante.Insa este si [U]VW Golf V R32,care are 250CP[/U],tot asa toti pusi pe puntea fata.Au mai scos acum si Scirocco care are mai multe versiuni.Si sunt masini sport,si confortabile.Mai ales cele de la VW.Adevarat costa o caruta de bani,dar nu mananca multa benzina,sau motorina dupa caz cat mananca un Subaru Impreza sau Mitsubishi Evo.
Comment
-
Deci Ford Focus RS va fi cel mai rapid Focus din istorie.Gandeste-te ca Impreza nu are atatia CP:http://www.auto.ro/stiri/iata-noul-ford-focus-rs-.Sta pe loc?100km/h in mai putin de 6 secunde.(Impreza are 5,4sec).Totusi,faza e ca nu are tractiune integrala.Si mai are si vreo 300 CP.Deci cred ca se va misca bine.sigpic
Comment
-
Originally posted by Pacco View Post@Cezar:m-am exprimat gresit.Am vrut sa spun ca are tractiunea fata.Acum am vazut si eu.
Subaru impreza sti are 300 cai, 0-100 km/h in 5.2 sec, tractiune integrala.
Deci care e mai bun?Last edited by Cezar; 18 September 2008, 17:39.
Comment
Comment