3,2 tdi sa te intreci cu touaregu
Cati Dintre Noi Ar Cumpara Un Logan Cu Motor Mai Mare?
Collapse
X
-
-
Nu am stat sa citesc fiecare pagina din acest topic....Dar stiu sigur ca pt a pune un motor mult mai puternic pe logan ar trebui schimbata toata masina...Sa ne gandim ca nu e deajuns sa avem cu ce rula viteze mari,mai trebuie si un sistem de franare pe masura,si o suspensie pe masura,stabilitate la viteza pe care o poate atinge cu un motor mai mare,si nu in ultimul rand un alt sistem de siguranta in caz de accident....Deci...Alta masina.
Comment
-
Uli : Buna concluzie ai tras .. Alta masina .. totusi e bine ca ai incadrat loganul la categoria masini ) ca am intalnit si alte cazuri in care nu erau de acord cu ideia ca loganul este o masina
Sa auzim de bine ..Si pana atunci sper sa scoata totusi loganul un motor de 1,9 cel putinDegeaba gandesti daca esti prost!
Comment
-
Se mai discuta pe un topic problema, asa ca vin cu acelasi raspuns ca si dincolo. Daca a fost buna caroseria sa tina un motor de 2000cmc si 240 de cai, doar cu frane si suspensii schimbate (in 2005 renault a cochetat cu ideea sa bage loganul in IRC, clasa S2000), eu zic ca au gandit-o bine. Sau nu stiau asa de sigur ca altii cat poate sa duca tabla de pe masina. Inchipuiti-va o coaja de peugeot 205 din 1985 cu motor de 1.7 turbo si 520CP, ala cum vi se pare? Hai uimiti-ma, asa ceva nu exista...Ba exista.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Asta e motorul de 2000cc cu care loganul se vroia sa intre in clasa S2000 ,filmuletul cu masina e in link-ul de mai jos.
http://www.************/05.08.2005Logan_S2000.wmv
Comment
-
Te-ai uitat mah la film sau iti place sa comentezi? ia pune-ti tu niste suspensii si gume calumea, sa vezi ce fain sta loganul. Nu va mai cramponati de ideea ca e inalt, ca de fapt partea inalta e goala pe dianuntru, fiind "cabina", deci nu se ridica centrul de greutate cu mult. Daca se lasa din suspensii chiar sta bine pe strada.
apropo, sade bine pe viraje vaca din filmulet, nu?Last edited by Seba; 7 November 2008, 15:43.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
@supercar: cred si eu ca sta bine cu roti de 17, suspensii h&r, tractiune integrala...Apropo, pilotul ala e simon jean joseph, campionul european la clasa S2000... Banuiesc ca stie cat de cat sa conduca tancul
@tavi: cand, bah, cand? ca te tot aud dar ai ramas doar la stadiul de amenintari si vaicareli ca nu sta masina... iti dau eu arcurile ce le-am avut pe masina, dar taci odata...Last edited by Seba; 7 November 2008, 17:20.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment