Cati Dintre Noi Ar Cumpara Un Logan Cu Motor Mai Mare?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• E timpul sa se-auda turbinele, fiecare cate poate...

Comment

• Eu unul am un diesel de 1.5, si cand am cumparat aceasta masina m-am orientat dupa cateva aspecte care inca sunt actuale in cazul meu si anume am vrut o masina noua, si tot odata ea sa consume putin, ceea ce se si intampla am un consum mixt de 5,4 cu tot cu aer conditionat. Ori acum intreb eu daca un logan ar avea un motor de 3000 si obligat calitatea materialelor ar fi superioara, nu credeti ca pretul ar fi mult mai mare si inclusiv consumul de carburant imens, iar astfel nu e asa ca eu nu ar trebui sa mai fiu sarac ca sa imi pot permite achizitia si intretinerea acestui logan? Deci in concluzie pentru saraci e masina ideala cu un consum de bun simt, asa ca treziti-va la realitate, caci in cazul unuei motorizari superioare si cresterii pretului la aceasta masina, vanzarile vor scadea radical. Voi ce credeti ati cumpara un logan de 30000 de euro sau un audi?

Comment

• Eu zic ca pt un1.5dci 105cp sau 1.6_16v 133cp pana in 11500-12000 s-ar gasi cumparatori. Am intrebat si eu daca prin titlul topicului se intelege musai motor mai mare sau mai puternic, din posturi inteleg ca se vrea putere, nu capacitate cilindrica.
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Mie miar place 1.9 dci cu cati cai permite(pe mcv-ul meu )

Comment

• Daca ar fi sa il schimb nu capacitatea motorului ar fi prioritatea numarul unu...Probabil.In principiu as cumpara cu motor mai mare...Sa zicem.

Comment

• caz in care, iti recomand cu caldura un motor renault 1600cmc, 60CP ) ala de pe R16. mai, cum cred unii ca mai mare=mai puternic. dar nu-i chiar asa
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• As prefera tot un turbo-diesel mic,dar cu putere mai mare.

Comment

• La mine clar, urmatoarea masina(peste vreo 4-5ani) va fi turbo benzinar.Am mers cu un 1,8TSI 160CP(vreau sa merg si cu cel de 200) 250nm de la 1500-4000n/min. de-am zis ca nu-i adevarat.M-a impresionat ce poate motorul ala.Nici cu un 1,4 TSI nu mi-e rusine mai ales ca un turbo in general altfel se preteaza la un chip iar rezultatele sunt mai mult decat multumitoare.

Comment

• Nici mie nu mi-ar fi rusine cu un G5 1.4 TSI la vreo 140 de CP,sau e TFSI nu mai stiu sigur si mi-e lene sa caut.
                    sigpic

Comment

• aici e vorba de loganuri. sau ati dat de turbine si-ati uitat despre ce se discuta?
                      pana sa apara logan benzinar turbo, daca vreti turbo va trebuia logan cu motor de utilaj agricol (tractor, dizal). masina de traforaj-viteza (fierastrau pendular cu turbo, pe benzol) n-o sa vedeti prea curand in oferta dacia...

Comment

• 1.6 16v cea mai buna alegere Motor de 105 CP. E buna asta pana o sa apara cel de 133 CP.
                        ABS Plus Preferance 1.4 MPi

Comment

• ideal ar fi sa puna pe logan motoare cu aceeasi cilindree ca pana acum(1.6 pentru benzina si 1.5 pentru diesel) dar cu putere mai mare.
                          Astra J 1.4T 140cp Enjoy Power Red

Comment

• Cea mai buna motorizare pentru Logan ar fi:
                            benzina: 1.4 16V 100 CP si 1.6 16V 133 CP
                            motorina 1.3 70 CP, 1.5 90 CP, 1.7 110 - 120 CP
                            toata smecheria e ca motoarele sa fie in 16V, sa se renunte odata la alea in 8V ca ne facem de ras (suntem totusi in 2009) cu antichitatile astea.

La muti ani !

Comment

• Eu as prefera un motor de 1.8 16V 135 cp cum a fost pe R19 si ar fi foarte bine mai ales k loganu nu e tocmai usor si cum a spus bunicuta totusi nu prea ii ok sa ma pui motoare in 8v in 2009

Comment

• Pentru o masina de familie si un consum bun este normal.Si pentru restul au pus un 1.6 16v.Asa au gandit ei treaba.Nu va inteleg,daca cei care ziceti ca trebuia 16 v etc,mai puternice si astea,de ce nu v-ati luat 1.6 16v ca vad ca aveti 1.4 ?
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google