Cati Dintre Noi Ar Cumpara Un Logan Cu Motor Mai Mare?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• crezi ca exista dci 90 pe megane ? eu nu am auzit sincer

Comment

• Cu motoare mai mari de 1.6 nu as cumpara pentru ca un motor mai mare are o intretinere mai costisitoare,taxe si asigurari.Insa ar fi perfect pe logan 1.6 16 v de 133 CP.

Comment

• Originally posted by euvid View Post
        ce ma enerveaza pe mine e diesel-ul de 70CP. Pentru 1.5 dci l-ar putea aduce la 90 ca si meganul
        De ce nu ti-ai luat dci de 85 cp?

@marx: nu exista dci de 90 cp pe Megane 2, dci-ul cel mai slab din gama Megane este cel de 85 cp care il regasim si la Logan.
        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• io as vrea sa imi schimb morotul ca nus multumit deloc de el
          Racing :>

Comment

• eu prefer motoarele mari si aspirate.sunt zic mai fiabile.la alea cu turbo sau alte sisteme,ba pica turbina ,ba pica alt rahatel...etc. sunt scumpe rau piesele astea.prefer un 3.0 v6 aspirat chiar daca abia scoate 200 cp.iar taxele...asta e.
            Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• DA,
              As cumpara Logan cu motor mai mare decat 1.6 16v numai daca ar avea si ESP!
              Altfel NU!

Comment

• Si eu as vrea un motor diesel de vreo 110-120 cp.
                Cred ca nu s-ar supara tare caroseria la o putere asa de mare si la cuplul de diesel.
                Iara m-am culcat tarziu...

Comment

• Un motor de maxim 2000 cm3 indiferent de combustibil m-ar incanta dar totusi 51% as prefera diesel.
                  :popa:

Comment

• Originally posted by DeusX View Post
                    Cattalin81, daca ar schimba si aerodinamica masinii, as mai zice ca un motor de 130-150 CP. Masina nu este o demonstratie de stabilitate la viteze mari, crede-ma. Vin dupa aproape 3000 km facuti intr-o saptamana pe autostrazi (am fost la Italia - Romania) cu al meu Logan Prestige si stiu de vorbesc. Eu sunt foarte multumit de masina, dar la viteze mari cand depasesti, simti cu masina isi schimba un pic directia pe final de depasire (la tiruri, de exemplu). Daca ar umbla la toate elementele de aerodinamicitate ar avea sens se umble si la motor. Dar asta deja e alta masina.

Eu sunt clar impotriva unui motor mai puternic pe Logan asa cum e el acum. Chiar si daca vor face vreun SUV vreodata sunt sigur ca il vor dota cu un motor de 1.9d, cel mult, dar un motor de generatie veche, in nici un caz unul nou, modern.
                    iartama ca sunt offf rau de tot dar asa se intampla de obicei cand epasesti un tir la viteze de peste 100 km/h

Comment

• eu as cere de la logan un 1.9 tdi atat nimic mai mult

Comment

• din pacate proiectul logan a fost( continua sa fie) unul low cost de aceea gasim dotarile si motorizarile actuale. vor trece ani buni pana dacia va folosi motoare cu capacitate cilindrica mai mare de 1.6 si tehnologie tsi sau tdi pe masinile scoase.
                        poate dupa ce dacia va renunta la conditia de cenusareasa low cost atunci vor aparea si primele motoare 1.9 tdi si 1.8 sau 2.0 tsi.
                        as fi printre primii care as cumpara un logan cu un motor mai mare de 1.6 16 v 105 cp.
                        prostia nu doare dar se plateste

sigpic

Comment

• Zicea cineva mai sus de aerodinamica,si ii dau pe deplin dreptate,ar fi cu totul alta masina daca s-ar schimba si aerodinamica,pana atunci pe actualele modele de logan cred ca e suficient 1,6 16v

Comment

• Originally posted by animalutz_07 View Post
                            iartama ca sunt offf rau de tot dar asa se intampla de obicei cand epasesti un tir la viteze de peste 100 km/h
                            as vrea sa comentez un pic pe marginea acestui subiect.. intre doua corpuri in miscare cum ar fi tir si o masina mica apare o presiune dinamica care face ca cele doua corpuri sa se "atraga" acelasi lucru se intampla si daca merge pe banda 1 pe sosea iar in partea dreapta este un parapet.. la fel se intampla si intre 2 vapoare care nu au voie sa se apropie unnul de cellalt in mers..

Comment

• rahat, daca ai 1.9tedei si scrie volxvagin pe capota, aia e miezu, masina germana de referinta in industria auto. masinile din hitlerland, benchmarkul si visul oricarui posesor de logan. sa-mi fie rusine...
                              apropo, 1.9tdi nu se mai fabrica, de fapt tehnologia tdi a fost inlocuita de commonrail, doar numele s-a pastrat. 1.8tsi "pursange" nu exista, e redenumit vechiul 1.8t in 1.8tfsi, care a ajuns 1.8tsi doar pe emblema. in fapt, motorul ala n-are compresor si turbo, are doar turbo.
                              Last edited by Seba; 20 May 2010, 23:08.
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• E chestie de marketing TSI apare doar pe VW iar TFSI pe Audi,este 1,4 cu turbo si compresor pe Audi A3

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google