Cati Dintre Noi Ar Cumpara Un Logan Cu Motor Mai Mare?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• tsi sunt de 1.4_125cp, 1.4_160cp si 1.4_175cp. mai au 2.0tfsi de 200+CP, 1.8tfsi_160cp. primele 4 au si compresor si turbo, ultimul nu stiu sa aibe compresor. tsi nu-i tot una cu tfsi, dar la cum isi schimba numele, dracu le mai stie. jetta=vento=bora=jetta. fauveu cred ca-s singurii care au facut aceeasi masina sub 4 denumiri. ce ne mai miram de t(f)si?
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• in forma acuala loganul cu o motorizare mai mare de 1.6 ar fi sinucidere curata.
      doar cu modificari si imbunatatiri in ceea ce priveste aerodinamica si stabilitatea as cumpara un logan cu motorizare mai mare de 1.6
      conduc doar de 2 luni un logan 1.6 16v si am ramas placut surprins ,inainte de logan am condus fiat , skoda , ford focus si foarte putin un citroen c4 masini personale sau ale firmei la care lucrez
      prostia nu doare dar se plateste

sigpic

Comment

• Cred ca ar fi bine pt inceput si 1.5 dci 110cp si pe Logan si motorul de 1.6 16v dar urcat pe la 130 cp.
        Motorasul de pe Logan nu trebuie sa fie neaparat mai mare ci doar ceva mai puternic.
        Astra J 1.4T 140cp Enjoy Power Red

Comment

• Originally posted by crissis View Post
          in forma acuala loganul cu o motorizare mai mare de 1.6 ar fi sinucidere curata.
          doar cu modificari si imbunatatiri in ceea ce priveste aerodinamica si stabilitatea as cumpara un logan cu motorizare mai mare de 1.6
          conduc doar de 2 luni un logan 1.6 16v si am ramas placut surprins ,inainte de logan am condus fiat , skoda , ford focus si foarte putin un citroen c4 masini personale sau ale firmei la care lucrez

Subscriu si eu la cele spune mai sus, un motor mai puternic (nu neaparat mai mare in dimensiuni) ar trage dupa sine alte frane, alt sasiu etc etc etc 105 CP sunt mai mult decat suficienti - la o viteza max din talon de 183 km/h (real, ca pe vitezometru indica mai mult) este mai mult decat suficient.
          Apropo din cate stiu eu 183 (sau 182, ma rog 1km/h sa fie aia problema) km/h reali din specificatii tehnice este cea mai rapida dacie comerciala facuta vreodata (modelele actuale duster nu depasesc aceasta valoare - ramane de vazut pe viitor)

Din punctul meu de vedere cred ca s-ar face simtita bine prezenta un pic de cuplu in plus, 150 1,6 16V 200 1,5DCI85 aprox. - legat strict de capacitatile motorului.

Oricum ar fi multe de spus dar cred ca deviem de la ideea topicului - intrebarea era daca si-ar mai cumpara cineva dacie cu motor mai puternic - deci totul s-a rezuma la pret, un motor mai puternic implica multe lucruri in plus dupa cum, evident, fiecare dintre noi este constient - deci totul se rezuma la simplul fapt daca un motor mai puternic decat cel de 105 CP va mai pastra vehiculului un raport pret/ce ofera acceptabil.

Momentan cred ca motorul 1,6 16V 148Nm/105CP ofera un raport pret calitate competitiv chiar foarte bun (nu sariti va rugam cu sh. uri nemtesti - ma refer aici la o comparatie stricta preturi masini noi - din punctul meu de vedere o masina sh o poate "cumpara" X si cu zero lei)

Comment

• dci85 chiar are 200Nm si 1.6_16v 148nm. cat mai vreti in plus? la benzinar, 12Nm in plus pot insemna diferenta de la 105 la 115cp. iar dizalul dus la 105cp are 240Nm...
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Originally posted by Seba View Post
              dci85 chiar are 200Nm si 1.6_16v 148nm. cat mai vreti in plus? la benzinar, 12Nm in plus pot insemna diferenta de la 105 la 115cp. iar dizalul dus la 105cp are 240Nm...
              Subscriu, este mai mult decat suficient pentru un Logan in actuala forma.
              Mai multa putere inseamna mai putina siguranta intotdeauna(strict valabil pt logan)
              Ar fi frumos din partea lor sa puna la dispozitie si motorul de 1.4 16v prin oferta lor.

Comment

• Da eu as lua Dusterul cu motorul de 105 cp

Comment

• eu zic ca masina sta cam prost pe "picioare" si daca ar avea putere mai mare ar fii mult mai instabila pe sosea fara arcuri sport.
                  Astept cat mai multe opinii : PH-22-BFC

Comment

• nu neaparat ca mai multa putere sa insemne mai putina siguranta. nu te obliga nimeni s amergi blana cu 180 prin oras si 240 pe-afara...

Comment

• daca ar pune un motor mai mare de 1,6, ciobanasii romani ar alerga mult mai tare, iar cu garda la sol cum o are loganul, si-ar face anticampanie din prima saptamana prin rasturnarile foarte dese

pe de alta parte, un motor mai mare ar scade consumul
                      Last edited by rio; 6 March 2013, 22:48. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Ia vezi cat consuma un audi a3 2.0 benzina fata de un audi a3 1.6 benzina.
                        Mai putin?
                        Spun asta ca sa putem face o comparatie corecta, pe acelasi tip de caroserie.

Comment

• Mi-ar placea un logan cu mai multe putere,un motor mai mare,dar...cum sa fac?Sa schimb motorul?
                          http://www.loganclub.ro/forum/album.php?albumid=910

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google