Ar fi perfect un DCI de 105 CP dar nu ar strica nici un MPI de 110 CP sau 130 CP
Cati Dintre Noi Ar Cumpara Un Logan Cu Motor Mai Mare?
Collapse
X
-
Nu confundati un motor mai mare , cu o putere mai mare . Nu sunt direct proportionale Sunt motoare de cilindree mare care dezvolta o putere , si motoare de cilindree mai mica (TSI , TCe ) care dezvolta aceeasi putere , cuplu mai mare si costa si mai putin si consuma mult mai putin
Eu as vrea un D4F despre care tot spuneam , care inca nu o sa apara la noi (adica 1.2 TCe sau 1.4 TCe 100 / 120 sau 140 caluti )1.6 MPi Icy White
Comment
-
O masina cu un motor mai nou si mai performant inseamna un pret mai mare, iar pentru Logan nu cred ca se justifica. Daca ajungi la un pret de 13-15.000 de euroi , atunci mai bine cauti alta marca . Parerea mea ...
Aa , si sa nu uit, noi nici drumuri nu avem pentru masini performante ,deci probabil si asta e un motiv pentru ca nu avem motorizari mai bune.Last edited by misucelmic; 29 May 2009, 11:02.
Comment
-
Da, un motor de 130 CP, ar fi suficient ptr Logan, parerea mea...daca nu vrei sa sari calul !Last edited by kenjiro_sanga; 29 May 2009, 11:23.sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
Originally posted by ingerulol View PostNu confundati un motor mai mare , cu o putere mai mare . Nu sunt direct proportionale Sunt motoare de cilindree mare care dezvolta o putere , si motoare de cilindree mai mica (TSI , TCe ) care dezvolta aceeasi putere , cuplu mai mare si costa si mai putin si consuma mult mai putin
Eu as vrea un D4F despre care tot spuneam , care inca nu o sa apara la noi (adica 1.2 TCe sau 1.4 TCe 100 / 120 sau 140 caluti )
Sa zicem ca scoti dintr-un motor de 1.4 vre-0 500 de cai putere...dar nu vei reusi sa scoti 2500 de cai (se poate ajunge si la 4000 de cai) ca in cazul unui V8 de 6-7 lLast edited by darksid3; 29 May 2009, 12:06.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
culmea e ca toata lumea vrea putere .erau unii care au 16 v si vor sa puna gpl sa iasa cat mai ieftin.la un motor mai performant si intretinerea e pe masura.cati isi permit sa schimbe oloi si filtre de vreo 10 mil la o revizie?cat ar costa o piesa daca se buleste la un asemenea motor?o sa ziceti ca aveti logan cu motor de mertan si revizie de ferrari..Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
Doamne,ce naiba sa faceti ma cu 200 de CP,pe actualul Logan?Sa zburati de pe sosea?De la 140 mie mi se pare asa nesigura,la ce aerodinamica are,etc...si voi vreti 200 de CP pe ea ).So funny :-j.Eu as vrea alta design,caroserie,aerodinamica imbunatatita de 2 xsigpic
Comment
Comment