Salutare am si eu un logan1.4 din primele serii de loganuri iesite.De vreo jumate de an asa imi face figuri din cand in cand,rar dar face,in general in panta incepe sa dea in nas cum face atunci cand gresesti si pleci cu a 3a de pe loc cateodata chiar se opreste desi este in treapta 5.Se intampla sa ajung de la treapta 5 la 1 si tot deabea sa mearga,dar daca o scot din viteza sa mearga perfect cum o bag iar iar face figuri.Daca o las mai usor cu turatiile merge da nu mereu.Care credeti voi ca este problema?sper sa ma puteti ajuta si pe mine trebuie sa o fac neaparat.Multumesc anticipat pentru ajutor
Probleme Logan
Collapse
X
-
Nu te supara, dar cred ca problema e pe scaunul soferului. Cum sa schimbi dintr-a 5-a intr-a I-a, pai asta e frana de motor. Daca ai intrat cu a 5-a in panta si vezi ca nu mai poate retrogradezi intr-a 4-a cat merge, apoi intr-a 3-a si tot asa poate si intr-a 2-a daca e panta lunga si simti ca nu mai trage motorul.Zambeste, maine poate fi mai rau!
Comment
-
Se pare ca nu m-am facut inteles. Mie asa incepe sa-mi faca masina chiar daca nu este panta si este o viteza de 80-90 km/h, ca atunci cand bagi intr-o treapta mare la o viteza mica chiar mi sa intamplat sa se opreasca motoru in timp ce mergeam cu 60 cam asa si era treapta 4
Comment
-
Eu nici acum nu sunt sigur ca am inteles bine.
Deci masina trepideaza la ce turatii? Incearca sa se opreasca daca retrogradezi?
Comment
-
Originally posted by sosolinu View PostSalutare am si eu un logan1.4 din primele serii de loganuri iesite.De vreo jumate de an asa imi face figuri din cand in cand,rar dar face,in general in panta incepe sa dea in nas cum face atunci cand gresesti si pleci cu a 3a de pe loc cateodata chiar se opreste desi este in treapta 5.Se intampla sa ajung de la treapta 5 la 1 si tot deabea sa mearga,dar daca o scot din viteza sa mearga perfect cum o bag iar iar face figuri.Daca o las mai usor cu turatiile merge da nu mereu.Care credeti voi ca este problema?Sper sa ma puteti ajuta si pe mine trebuie sa o fac neaparat.Multumesc anticipat pentru ajutor
Comment
-
Originally posted by andrei View PostEu nici acum nu sunt sigur ca am inteles bine.
Deci masina trepideaza la ce turatii? Incearca sa se opreasca daca retrogradezi?
Comment
-
Problema ar putea fi din cutia de viteze sau de la ambreiaj. O verificare amanuntita in service (nu cele din Constanta!) ar scoate la iveala problema.
Comment
-
Originally posted by DeLuXe View PostAi acoperit teava de esapament? Poate ti-a facut cineva o faza si ti-a bagat ceva pe teava sau ai ceva infundat pompa de benzina ceva nu stiu .. Nici tu nu explici cum trebuie ... Vi maine la 17 la aqua magic si ne arati
Originally posted by andrei View PostProblema ar putea fi din cutia de viteze sau de la ambreiaj. O verificare amanuntita in service (nu cele din Constanta!) ar scoate la iveala problema.
nu posta consecutiv! daca vrei sa raspunzi la mai multe posturi deodata, foloseste butonul "multiquote" (semnul cu ghilimelele de dupa "quote"), iar la ultimul dintre posturile la care vrei sa raspunzi da-i "quote". daca vrei sa raspunzi doar la ultimul post de pe topic, nu folosi "quote", se subantelege ca la el se face referire.Last edited by Seba; 26 May 2008, 10:28.
Comment
Comment