salut, vin si eu cu o mica problema care am intalnito prima oara toamna trecuta, Vroiam sa plec la munca am scos masina afara , am inchis portile si cand am dat sa plec, mergea f prost nu mai tragea f bine motorul plus ca sa aprins o lumina in bord portocalie care era intermitenta, in fine atunci am verificat bujiile si a mers de atunci pana acum o saptamana ca unsa, saptamana trecuta pe o ploaie torentiala eram pe autostrada mergeam linistit cu 100km/h cam asa si cand sa intru in bucuresti aceasi problema nu mai tragea masina si mi-a aparut acelas bec, si de atunci merge foarte urat, nu stiu nu mai trage cum tragea, cand plec dupa loc dardaie putin nu mai pleaca in vana, parca zici ca este ultima masina.. cineva care se pricepe , un sfat bun ar fi foarte bine venit.. eu initial vreau sa schimb bujiile pentru ca pe ele le banuiesc...
mentionez ca este vorba despre un Logan 1.4, + inca o mentiune, problema a aparut cu putin timp dupa schimbul bujiilor, cu cele de la masina am mers 5 ani fara probleme..
mentionez ca este vorba despre un Logan 1.4, + inca o mentiune, problema a aparut cu putin timp dupa schimbul bujiilor, cu cele de la masina am mers 5 ani fara probleme..
Comment