Inchidere Centralizata

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Inchidere Centralizata

Salut tuturor, am un 1.4mpi din decembrie 2007, si am constatat ceva foarte dubios la masina mea. Stiti bine ca daca lasa-ti masina descuiata ia isi da "lock" automat dupa cateva minute. Ei bine la mine nu face mereu asa. De ce? Vreau sa spun sa isi da lock doar cand tie lumea mai draga. exemplu am uitat cheia pe bord si atunci si-a dat lock. NOROC de cheia de rezerva, si acum in ultimul timp vad ca nu isi mai da autolock chair deloc..PLease help.
    P.S. am uitat sa spun, loganul e Laureate
    Last edited by Seba; 1 June 2012, 00:51. Reason: Automerged Doublepost

Ai probleme cu contactorul de la usa. Nu mai lucreaza cum trebuie si nu mai indica daca deschzi sau nu usa.
    GL-22-TOF

Comment

martorul imi arata foarte bine cand e deschisa si cand nu orice usa...chiar si portbagajul:-?

Comment

si daca nu te cred te superi ?
        ai cumva alarma ?
        important este sa se aprinda in bord cand iesi din masina la prima deschidere a usilor nu cand verifici tu dupa .
        uch-ul trebuie sa vada bine prima deschidere de usa nu urmatoarele.
        contact imperfect pe tot circuitul inclusiv intreruptorul.
        se poate anula (eu asa recomand) la ... toti...
        bafta

,,DE_TOATE,,

Comment

Daca o deschizi din telecomanda si nu umbli la usi / portbagaj se inchide dupa 30 secunde. Daca ai deschis o usa se anuleaza inchiderea automata dupa 30 secunde. Eu vorbesc de cele stock fara umblaturi la uch sau alarma.

Comment

ok
            ochii pe indicatorul din bord
            v-a spune tot

,,DE_TOATE,,

Comment

Originally posted by mikebike72 View Post
              Daca o deschizi din telecomanda si nu umbli la usi / portbagaj se inchide dupa 30 secunde. Daca ai deschis o usa se anuleaza inchiderea automata dupa 30 secunde. Eu vorbesc de cele stock fara umblaturi la uch sau alarma.
              Daca deschizi doar o usa din spate,o sa constati ca se rearmeaza.Eu sunt patit.

Comment

pentru ca tu nu ai ,,ce trebuie,, pe toate usile

,,DE_TOATE,,

Comment

N-am incerat cu usa din spate, nu stiu.

Comment

deci nu am nici un fel de modificare la acest sistem, si nu, nu am nici alarma.

Comment

Pai ce s-a spus mai sus? Verifica toti contactorii de la usi. Nu mai "vede"uasa deschisa cand trebuie.
                      GL-22-TOF

Comment

Originally posted by mikebike72 View Post
                        Asa este si la mine. As vrea eu sa se inchida automat daca uit sa apas pe butonul de lock.

Comment

v-a dat sir raspunsul ce nu e clar... dealfel asta puteati afla si din manualul autoturismului

Comment

multumesc de raspunsuri , apreciez, am reusit sa rezolv problema, era o problema de sincronizare

Comment

Salut, sunt nou aici asa ca inca nu prea stiu cum merge treaba cu forumul dar sper sa nu fi facut prostia de a readuce la viata un subiect inchis.

Treaba cu blocatul automat mi se pare o prostie. De fiecare data cand iesi din masina mai mult timp si nu vei fi langa ea e normal sa o inchizi si sa o verifici. Asa sti sigur ca nu iti uiti cheile inauntru si nu stai cu frica in san ca poate a dat o eroare si nu s-a inchis masina.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google