Diferente Tehnice Si Design Dacia Logan Euro 3 Si 4 Respectiv Modelul Din 2005 Si '07
Collapse
X
-
cu siguranta, si loganul Laureate sau ambition are cu cateva zeci de kg in + fata de Preferance , Da, loganul ambiance are 975 ... Solenza care am conduso eu era versiunea confort deci avea 980 de kg, am vazut talonul , da nu avea servodirectie si clima, doar airbag la sofer si alte nimicuri.Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
Originally posted by kubala7 View Postcu siguranta, si loganul Laureate sau ambition are cu cateva zeci de kg in + fata de Preferance , Da, loganul ambiance are 975 ... Solenza care am conduso eu era versiunea confort deci avea 980 de kg, am vazut talonul , da nu avea servodirectie si clima, doar airbag la sofer si alte nimicuri.
Originally posted by zeegermans View Postdin decembrie anul asta se va introduce taxa auto pt. masinile inmatriculate inainte de 2007. tu, daca iei masina acum, nu platesti taxa, daca-i euro 3, dar la revanzare, viitorul cumparator va trebui s-o plateasca. doar din acest considerent eu as lua ceva euro 4.
Comment
-
din decembrie anul asta se va introduce taxa auto pt. masinile inmatriculate inainte de 2007. tu, daca iei masina acum, nu platesti taxa, daca-i euro 3, dar la revanzare, viitorul cumparator va trebui s-o plateasca. doar din acest considerent eu as lua ceva euro 4.
e un avantaj maret sa iau o masina care e din 2007 incoace insa parca ma indoiesc ca vor baga din nou acea taxa deoarece ar cam bloca piata auto.Traim in Romania iar asta ne ocupa tot timpul.
Comment
-
Pai daca te grabesti si o iei pana in decembrie nu conteaza, dar eu zic ca totusi in banii aia gasesti logan de dupa '07 ... Ai mare grija la motorizarea de 1.2 16v, sau daca vrei sa consume putin poti sa o iei si aia, dar sa nu te astepti la demaraje si la depasiri lejere ...
Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
Originally posted by kubala7 View PostDaca tot e sa fim mai catolici decat papa , imi dai voie sa te contrazic ? Solenza de 1.4 are in talon 980KG , pe langa loganul Preferance care are 1097 ... Vrei sa mai punem si rotile pe 14" care se stie ca masina are sprint mai bun cu roti mai mici ? Deja iti apar legile fizicii ?
Mi se pare ca treptele sunt mai scurte dar asta nu inseamna ca e data doar de rotile pe 14. In talonul meu am omologate roti pe 14, daca le voi pune voi avea trepte mai scurte? Iti raspund eu, nu pentru ca balonul este mai mare si diametrul real va fi la fel ca al rotilor pe 15.
Comment
-
mai bine cauta o masina in stare f. buna, nu ca scrie in carte o anumita cifra euro.
la benzinare nu prea erau diferente mari intre euro 3 si 4, decat la catalizatoare si putin la soft (nu-s 100% sigur).
la diesel injectoarele la euro 4 aveau mai multe orificii, pe langa catalizatoare, soft, egr, westgate, posibil si turbina.
la euro 5 toate masinile demareaza mai greu din cauza catalizatoarelor mai restrictive si a softului optimizat pt poluare mai putina.Last edited by zeegermans; 1 July 2012, 23:02.internal combustionizer
Comment
-
Originally posted by deditzu View Postiar ca design eventuale upgrade-uri, cam ce modificari sunt aduse celor din 2007-2008 fata de primele aparute?
La partea tehnica nu tin minte sa fi fost modificari, implicit la antifonare. Si inainte si dupa "facelift" sunt la fel de zgomotoase.
Comment
Comment