Diferente Tehnice Si Design Dacia Logan Euro 3 Si 4 Respectiv Modelul Din 2005 Si '07

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

numai ca eu imi iau pe 8 valve.
    am vazut 16V-uri cu 3500E chiar ingrijite; peste 3 ani mai mult de 3000E nu scoti pe ea
    Traim in Romania iar asta ne ocupa tot timpul.

Comment

mai vedem...depinde de km, de cat de ingrijita etc... Am un vecin model din 2007 cu 55k km a dat-o cu 4100 euro, si i se parea ca a luat putin. Normal ca si cumparator incerci sa indrepti pretul intr-o directie iar ca vanzator in alta plaja de preturi e normal.
      cine stie ce Loganuri 2 scot astia si se reprofileaza lumea pe Logan 1 PH1si PH2 cum a fost cu Solenza avand pretul sh mai mare decat cand a fost noua...:P
      Oricum decat sa dai un lucru pe nimic il tii in familie ca nu cere mult.
      Cam asa se vinde un Logan de 4 ani...5100 euro cu negocieri, fiind si unic proprietar ai si un atu, nu este samsarita...
      Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.
      Last edited by Sir Andrew; 31 July 2012, 19:09.

Comment

in prezent cu 3000E (bugetul care il voi avea peste 2 luni) ma pot incadra doar intr-un logan din 2005/6 euro 3 cu tot cu jante si geamuri electrice spate, impreuna cu cei 87 caluti, insa tot ce imi este teama este ca poate peste 2 ani vand masina si baga guvernul taxa pt masinile mai vechi din 2007 si o vand mai greu, insa privesc lucrurile din prezent deocamdata.

am spus mai sus ca am un vecin cu logan ph2 din 2009 si ii scartaie foarte urat manerele cromate de care trag si deschid usa, ceea ce ma face sa cred ca plasticele de la variantele mai clasice sunt mai fixe fiind mai simple decat acestea mai noi.

iar 4100E este mult pt un benzinar (nu ai precizat tipul motorului, puterea si dotarile) .

Comment

Originally posted by deditzu View Post
          in prezent cu 3000E (bugetul care il voi avea peste 2 luni) ma pot incadra doar intr-un logan din 2005/6 euro 3 cu tot cu jante si geamuri electrice spate, impreuna cu cei 87 caluti, insa tot ce imi este teama este ca poate peste 2 ani vand masina si baga guvernul taxa pt masinile mai vechi din 2007 si o vand mai greu, insa privesc lucrurile din prezent deocamdata.

am spus mai sus ca am un vecin cu logan ph2 din 2009 si ii scartaie foarte urat manerele cromate de care trag si deschid usa, ceea ce ma face sa cred ca plasticele de la variantele mai clasice sunt mai fixe fiind mai simple decat acestea mai noi.

iar 4100E este mult pt un benzinar (nu ai precizat tipul motorului, puterea si dotarile) .
          La 3.000 Euro cu siguranta nu iti vei lua un Logan din 2006 cu geamuri electrice si pe spate
          Poate unul din 2005 , desi nu prea cred nici lucrul asta
          Be The One , Not Anyone !

Comment

am postat un link mai sus, drept dovada ca sunt, este unul din exemplarele de pe site si inca era cu 100E in minus + negociabil.
            si am mai vazut unul pe culoare gri, iar cautarile le fac numai cu motoare de 1.6 8V.

iata si cateva link-uri sa te scutesc de un search cu filtre (toate de mai jos sunt modele full inclusiv jante si oglinzi spate).
            http://www.autovit.ro/dacia-logan-C25260089.html
            http://www.autovit.ro/dacia-logan-C25294994.html
            http://www.autovit.ro/dacia-logan-C25342072.html
            http://www.autovit.ro/dacia-logan-C25369833.html
            Last edited by deditzu; 31 July 2012, 21:20.

Comment

Originally posted by deditzu View Post

Varianta full...Prestige, 1,6 16v.
              Eu dupa 4 ani si cca 80k km, cat aprox eu ca voi avea, la cum am eu grija de masini/masina, sub 5000 nu o voi da.
              Eu am vandut Solenza in noiembrie 2011, fabricatie model Europa 2004 cu AC si geamuri verzui, 122k km in bord, unic proprietar, cu 2000 euro. Recunosc ca a durat 2 luni sa o vand insa am vandut-o cu cat am vrut eu, stiind ce grija aveam de ea, ce fel mergea si ce lipsa de probleme avea masina. Acelasi lucru se va intampla si cu masina aceasta care o detin acum. Bine doar daca economia o ia in alta directie si apar alte probleme de instabilitate mondiala etc...
              Nu ai sa vezi Logan full cu 4 ani vechime si kilometri decenti la 3000 euro si mai ales 1,6 16v.
              Last edited by Sir Andrew; 31 July 2012, 21:23.

Comment

ai avut mare noroc sa dai o europa (cheala) cu 122k km la bord cu 2000E, eu spun ca si-a luat o teapa cat omul acela de mare, dar ma rog, in ziua de azi o masina fara aer se da foarte ieftin, pana si loganurile din 2007 se dau (cel putin unele) cu 2500E! desigur .. modele mai chele, maxim preferance.

si nu imi amintesc sa fi spus ca ma uit dupa masini vechi de 4 ani, adica din 2008 deoarece nu imi permit, nici macar variante chele care nici macar nu ma uit la ele.

pt un buget de 3000E in prezent cea mai best buy optiune este loganul din 2004-2006 cu dotari full si pana in 100k km.

Comment

La cum are volanul cea albastra din a treia pagina cu siguranta nu are decat 75.000 km si nu am stat sa le analizez bine pe toate

Comment

nu este masina noua sa avem pretentii la uzuri cum este cel de la volan sau textile, important este fiabilitatea motorului iar toate optionalele masinii functionabile.

pt uzuri apelam la reconditionare iar masina arata ca si noua.

Comment

• Vezi ca AC inseamna aer conditionat...adica Solenza era dotata cu AC...;) tocmai de aia am luat atat pe ea. Si omul nu si-a luat teapa. Chiar l-am sunat dupa iarna, prin primavara spunandu-mi ca masina merge foarte bine si nu se astepta sa nu aiba vreo problema. Pretul a fost asa deoarece ii facusem revizia, distributia, plus 4 jante otel cu anvelope de iarna.

Originally posted by 94DYN View Post
                      La cum are volanul cea albastra din a treia pagina cu siguranta nu are decat 75.000 km si nu am stat sa le analizez bine pe toate
                      Ala a fost taxi clar, sau masina de firma. Nici volanul de Solenza mea nu arata asa si avea 122k km cand am dat-o. 90% din ofertele autovit sunt tepuiala. Parerea mea.
                      Last edited by Sir Andrew; 31 July 2012, 21:40.

Comment

• Originally posted by deditzu View Post
                        nu este masina noua sa avem pretentii la uzuri cum este cel de la volan sau textile, important este fiabilitatea motorului iar toate optionalele masinii functionabile.

pt uzuri apelam la reconditionare iar masina arata ca si noua.
                        Pai tocmai asta este ideea , ca nu se putea uza un volan la 75k in asemenea fel

Comment

• solenzele cu aer sunt doar in 2 variante, si anume clima si scala, insa daca i-ai mai pus tu din banii tai la fel ca si jantele, asta e altceva + pneuri de iarna, deja este un plus maricel, deci in concluzie pretul a fost acceptabil.

si referitor la loganuri, pe mine ma intereseaza calitatea masinii, nu uzura volanului, iar acea masina de ex cel mai probabil a fost condusa mai mult in oras unde volanul este foarte solicitat.

desigur, daca soferul ofera si arhiva masinii cu service, kilometrii sunt destui de reali, si daca tot nu este convingator, se poate apela la orice service autorizat dacia unde sa se faca acest serviciu de verificare.
                          Last edited by deditzu; 31 July 2012, 21:49.

Comment

• A fost oferta Dacia la cand am cumparat-o pachet suplimentar AC+geamuri verzui...limited edition...;). AC pus de fabrica...;)
                            Vezi pozna de mai jos...
                            Attached Files
                            Last edited by Sir Andrew; 31 July 2012, 21:50.

Comment

• si pe alb (culoare nemetalizata), pot sa spun ca esti un tip norocos.

PS.
                              ca tot esti fost proprietar de solenza, cum a fost sa urci intr-un logan dupa ce ai condus o solenza atat timp? ce senzatii ai avut si ce diferente ai observat? te intreb asta deoarece aveam si eu optiunea sa imi iau o solenza in schimbul loganului pt simplul fapt ca este mai economica si stabila.

Comment

• Asa este ai dreptate , a mea era Europa cu AC din fabrica , fabricatie 01.05 .

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google