Diferente Tehnice Si Design Dacia Logan Euro 3 Si 4 Respectiv Modelul Din 2005 Si '07

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

el isi vinde masina si tine sa arate ca 'nu bate nu troncane'
    internal combustionizer

Comment

iar consumul de combustibil am inteles ca la loganurile euro 4 este intre 7.5 si 8-9 (variaza in fct de semafoare, traffic si stil de condus) in oras si (5.4-7) in extra-urban; dar cele euro 3? sa fie ceva mai 'flamande' la combustibil? .. sau la fel.
      Traim in Romania iar asta ne ocupa tot timpul.

Comment

tu sigur vrei sa-ti iei masina sau doar intrebi asa de forma niste chestii? presimt ca urmeaza sa intrebi de sunetul evacuarii la euro 3 vs euro 4 iar fanii euro 5 iti vor raspunde ca non euro sunau cel mai bine.
        internal combustionizer

Comment

Si euro 3 si euro 4 "papa" dupa cat ii dai.
          Personal am avut si consum de 5,3 cand am mers linistit in concediu(trebuie sa mentionez ca circul noaptea, pentru ca nu am AC, iar noaptea e mai liber, te duci intins, implicit scoti consum mai bun) pe de alta parte, am scos si aproape 9 in oras cand am mers mai alert, si asta intr-un oras ca al meu, cu un singur semafor e destul de mult.
          Totul depinde de cum o calci si de cum te obisnuiesti cu masina.

Comment

tu sigur vrei sa-ti iei masina sau doar intrebi asa de forma niste chestii? presimt ca urmeaza sa intrebi de sunetul evacuarii la euro 3 vs euro 4 iar fanii euro 5 iti vor raspunde ca non euro sunau cel mai bine.
            absolut foarte sigur! dar nu acum, ci peste 2 luni, insa vreau sa cunosc din timp ceea ce imi cumpar si sa ma asigur ca este alegerea perfecta ca nu dupa aceea sa regret, mai ales ca eu nu schimb masinile ca pe fete.
            cat despre sunetul evacuarii, se poate inlocui toba finala si cazul este rezolvat.

ce nelamurire mai am acum, este ca primul model de logan, cel ambiance este dotat full, inclusiv oglinzi electrice spate si jenti de aliaj, pe cand cele din 2007 sunt fara aceasta dotare (cel putin majoritatea), insa avantajele optiunii a 2-a par mai atragatoare fara aceste 2 optionale.
            Last edited by deditzu; 4 July 2012, 14:15.

Comment

Dintre cele 3 variante ia-ti Reno Symbol mai pui 500Eur si iei un dci de 80cp de prin 2007, sau la 3000fix 1.4 75cp dar mai mult decat impecabil. La pretul consumabilelor e cam la fel cu loganul dar aia sigur nu rugineste dupa 5-6 ani.

Comment

din cate stiu, dci-urile sunt ca si cancerul pt loganurile euro 3 si 4 din cauza pompei de injectie de proasta calitate, la renault clio/symbol .. nu stiu sigur cum este, dar are un prieten megane si merge foarte bine.
                insa mie imi place mai mult loganul ca este mai incapator si cu o intretinere putin mai ieftina, iar daca vreau sa pun niste faruri angels sau xenon, e doar un mic pas.

Comment

Treaba cu dotarile sunt obtionale,eu de ex nu am clima si 4airbaguri psi abs,ca le.a ales persoana de dinainte ca am luat.o second in 2007, masina fiind din2005

Renault symbol e mai bun dci ca nu are sigla dacia ) si daciq si renault symbol au aceleasi motorizari,daca nu are bosch si e delphi......
                  Last edited by fanrenault; 4 July 2012, 15:56. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Originally posted by deditzu View Post
                    ce nelamurire mai am acum, este ca primul model de logan, cel ambiance este dotat full, inclusiv oglinzi electrice spate si jenti de aliaj, pe cand cele din 2007 sunt fara aceasta dotare (cel putin majoritatea), insa avantajele optiunii a 2-a par mai atragatoare fara aceste 2 optionale.
                    1 la mana , nivelul de dotari ambiance este cel mai scazut, este 0 , 2 la mana, cum adica oglinzi electrice spate ? asta nu am inteleso ...
                    Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

Originally posted by fanrenault View Post
                      Treaba cu dotarile sunt obtionale,eu de ex nu am clima si 4airbaguri psi abs,ca le.a ales persoana de dinainte ca am luat.o second in 2007, masina fiind din2005

Renault symbol e mai bun dci ca nu are sigla dacia ) si daciq si renault symbol au aceleasi motorizari,daca nu are bosch si e delphi......
                      Dacia va fi la remat demult pana sa apuce sa rugineasca symbolu )

Comment

@jiji, las` ca am auzit ca s.au plans de rugine si de symbol la noi,dar am vazut si in realitate un passat rupt de rugina pe capota,si pe la aripi Passat dasta B6,golf 5,ford,si dacia da, renault,mercedes,haudi, etc,deci daca de exemplu ar fi passat b6 in locul daciilor logan la noi,au mama,cati s.ar plange de rugina. Si nu ajunge dacia la remat demult,ca deja ajung sa aibe cele de taxi milionul de km,si anii completi .... Iti dai seama cat tine una asa de acasa,cu care nu mergi non stop ca taxiul.

Unu care a chemat televiziune,ptnru o rugina care nu a puscat inca,care e joaca de copii fata de ce am vazut. Pofitm tabla galvanizata

Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.

Sa nu mai spun de injectoarele altor marci de masini....
                        Last edited by fanrenault; 4 July 2012, 18:43. Reason: Automerged Doublepost

Comment

cred ca te referi la ambition. vine cu geamuri electrice spate, oglinzi electrice + incalzite. de cativa ani, cateva din dotari au fost trecute la optionale. unii le luau, altii nu. importanta e masina in sine sa aiba tabla ok, neruginita, sa nu fie pocnita tare, eventual ac. restul... nici multe audi n-au geamuri electrice spate.
                          internal combustionizer

Comment

in ziua de azi lumea incepe sa aiba pretentii si pana si cele SH sunt favorizate cu geamuri electrice spate.

Comment

deci pe atunci aveai oglinzi electrice spate cu butonase care sunt puse intre cele 2 scaune din fata masinii cu care reglezi geamurile.
                              geamuri electrice spate, nu oglinzi
                              internal combustionizer

Comment

si totusi care sunt avantajele acestor geamuri electrice spate, ca tot veni vorba? si eventuale dezavantaje daca exista.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google