Am O Nelamurire!!!!!!!!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am O Nelamurire!!!!!!!!!

Am o nelamurire: am vazut azi pe configuratorul Dacia o culoare noua si o culoare nu mai aparea, adica:

1-noua culoare: Galben Tournesol. Ce diferenta exista intre nuanta asta si jaune sport?

2-au scos BLEU OTTOMAN!!!!!!!!! Pentru ce au mai facut culoarea asta? sa o tina 5 luni si gata? macar daca mai bagau alt albastru care sa il inlocuiasca pe ottoman. Ar fi fost fain sa bage albastrul asta in paleta de culori.

P.S.: nu stie cineva cum se numeste albastrul asta?
    Attached Files
    sigpic
    Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Nu stiu cum se numeste culoarea(seamana cu cea de la skoda) dar cum se numeste masina este facuta de tine asa sau asa ai luat-o? cum ar fi arata bine rau si prectica cred
    sigpic

Comment

Galben Tournesol e una si aceeasi culoare cu Galben Sport.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Jantele au sigla de renault!Farurile arata putin diferit la semanal si pozitie.Bara pe fata este clar alta
        EX : + =

Comment

Ala e noul renault kangoo ;)) nu ma atacati de unde stiu, dar mi-a spus o mica pasarica ;) o sa apara in curand, e varianta pick-up pentru marfa... Cel de persoane e ceva in gen MCV, dar cu un mic face-lift
          cat despre culoarea galben sport, galben tournesol sau jaune sport, e o schimbare de nume nu si de culoare...
          albastru otoman, a fost ca si albastru egee, o culoare limited edition ;)
          Last edited by HHO_PRIMO; 2 June 2008, 00:14.

Comment

Mai copii voi ma suparati iar... De ce o luati pe campii???
            Ala este un Logan Pick-up Concept , facut la centru...
            Concept Dacia Pick-up

Cu ocazia inaugurarii Centrului de design din Romania, echipa de design Renault a prezentat un concept Dacia Pick-up. Patrick LeQuement, directorul de design Renault, a declarat ca nu exista planuri de productie pentru prototipul din imagini.

Si sa mai dsicutat aici pe forum dar cine sa caute...

iar tu primo ai o imaginatie bogata.... Farurile sunt de logan phase 2 bara e tot de phase 2 doar ca in partea de jos duce a Logan Estepe(prototipul MCV-ului)
            Ai grija cu pasaricile tale ca te mint rau si dupaia ne minti si tu pe noi
            jentiile nu au sigla renault , au noua sigla cea depe sandero si phaze 2

sigpic

Comment

Ahahah....Chiar ca zici e renault kangoo )
              sigpic

Comment

Originally posted by HHO_PRIMO View Post
                Ala e noul renault kangoo ;)) nu ma atacati de unde stiu, dar mi-a spus o mica pasarica ;)
                Seamana cumva cu asta?

Ai grija ca pasarelele alea nu stiu prea bine...
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Ar trebui impuscate pasarelele pt dezinformare
                  sigpic

Comment

Apai nu seamana deloc cu Kanguru ala :P
                    Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

Omu' e in NY si o fi interpretat gresit soaptele pasarelelor!

Succese!
                      sigpicLaureate 2007 GPL

Comment

Ba seamana perfect, are tot 4 roti, un motor si un volan!
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Cred ca sa intors gripa aviara...
                          Deci nu sunt dubii ce este acela , sunt atatea articole pe net si chiar aici este primul concept(bazat pe pick-up) scos de catre Centrul De Design Renault din Romania proaspat infiintat

sigpic

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google