Cer Ajutor Pentru Oglinda Exterioara

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cer Ajutor Pentru Oglinda Exterioara

de cateva zile la loganul tatalui meu i sa lasat oglinda in jos de vedea doar roata din spate. am desfacuto si am ajuns la concluzia ca unul din cele trei cablurile s-au alungit (cel cu capete galbene), cum s-ar putea sa fac sa scurtez firul (oglinda este una normala nu electrica)
    Last edited by valytarau; 14 July 2012, 22:16.

ia desfa tu inca odata oglinda si uita-te la traversa aia de plastic de pe mijloc si vezi daca nu cumva este rupta, exact aceeasi chestie e si la mine dar se datoreaza desfacerii oglinzii ( ma refer la sticla oglinzi nu oglinda in sine) ori si rezultatu e vizibil, asta in cazut in care ai oglinzi de prestige
    Last edited by hmv86; 14 July 2012, 22:18.

Comment

sunt sigur, acel fir este alungit mai mult decat normal, traversa aia nu are nimic

Comment

si la mine s-a lasat oglinda? cum ai procedat paa la urma?

Comment

pff greu de explicat, daca nu reuseam cea mai simpla varianta era sa blochez oglinda sa stea fixa

Comment

Originally posted by valytarau View Post
            pff greu de explicat, daca nu reuseam cea mai simpla varianta era sa blochez oglinda sa stea fixa
            Salut, oameni buni! Pana la urma stie cineva daca se poate repara? Sau trebuie schimbat tot ansamblu oglinda + suport? Mentionez ca si eu, din senin, ma confrunt cu aceeasi problema si cei de la service, fara sa vada masina mi-au zis ca trebuie suport (carcasa) noua. Si nu costa decat vreo 6 milioaneee!

Comment

serios? ia cauta pe forum/net sa vezi ce preturi au oglinzile la set!
              Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Despre ce model de oglinda este vorba, modelul vechi sau cel nou, van, prestige?

Comment

cred ca cele de mcv..eu am schimbat una deja iar acuma trebuie sa le schimb pe amandoua..
                  Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
                  Cine este interesat ma poate contacta pe privat
                  sigpic

Comment

2 buc negre electrice mari 250

Comment

235-240 lei electrice cu capac si semnalizare in oglinda noi sunt pe forum..
                      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Originally posted by jelly View Post
                        Despre ce model de oglinda este vorba, modelul vechi sau cel nou, van, prestige?
                        Modelul? Hmm! Nici de la aia de la service n-am aflat. Cert e ca nu e primul model. E al doilea, dar fara capac, adica mecanica. Pretul in service,e 390 ron. Al naibi de mult pentru ceva care se strica din senin, dupa 4 ani. Cineva mi-a oferit piesele defecte + montaj pentru 100 ron. O merita oare?

Comment

Oglinzi MCV gasesti la pret de 160-170 lei buc.

Comment

oglinzi d mcv gasesti la 130 buc sau 200 lei setu la cosmin_uau
                            Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
                            Cine este interesat ma poate contacta pe privat
                            sigpic

Comment

Originally posted by iulius s.p. View Post
                              Oglinzi MCV gasesti la pret de 160-170 lei buc.
                              Multumesc pentru informatii, Iuliu si Faraonu. Stiti cumva daca sunt originale? Am auzit ca cele neoriginale nu prea se potrivesc.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google