Daca este manuala,si "cade", nu sunt cablurile de vina,nu se alungesc,se rup urechiusele de prindere si sar din prinderi (patita de mine),am desfacut-o, si numai eu stiu cat am transpirat sa bag cablurile la loc,am reparat-o, dar dadeam in jos se ducea in dreapta, etc,in fine,dar mergea reglata
Cer Ajutor Pentru Oglinda Exterioara
Collapse
X
-
-
Originally posted by vicctor View PostMultumesc pentru informatii, Iuliu si Faraonu. Stiti cumva daca sunt originale? Am auzit ca cele neoriginale nu prea se potrivesc.
Comment
-
am avut aceeasi problema, am schimbat oglinda cu totul. am luat una electrica cu incalzire de pe okazii si am verificat-o impreuna cu tipul de mi-a vandut-o la cod, forma, mufa. totul a fost in regula, functioneaza perfect. pret 125 si este originala renault. a mea dupa ce o pliam puteam sa o misc in plan verfical de ziceai ca se rupe, moale rau. in pozitie normala era ok. avea o bucata de plastic rupta in interior, un prost mi-a lovit-o bine de tot. n-am dat mult pe ea, schimbarea este simpla. n-am putut sa repar nimic.
Comment
-
Am o problema care pare a semana cu ce ati patit voi. La mine nu a cayut oglinda. Problema e ca nu o mai pot regla din interior. Butonul de reglare (e oglinda normala la o dacie din 2004) a ramas intr-o pozitie si nu mai pot sa il misc. Mi-e frica daca fortez sa nu se rupa. Din cauza asta nu pot regla oglinda. O fixez prin apasare direct pe oglinda, dar nu prea ramane in pozitia respectiva. Astept un sfat. Multumesc
Comment
Comment