Bara Fata Si Bara Spate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bara Fata Si Bara Spate

Salut! stiti ce calitate au piesele cumparate de la firma aceasta ?

mentionez ca ambele bari vreau sa le schimb,caut ceva mai ieftin....

ms de raspunsuri

Suspectez,dar sunt mai mult ca sigur ca sunt de import,foarte proaste,nu prea sta vopseaua pe ele,lufturi la montaj,f casante.Nu merita.
    KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

Comment

a montat cineva asa ceva ? cum sunt?

Comment

Suspect de ieftin...

Comment

fata de una de mcv care e 400

Comment

Eu zic ca cel mai bine luata de la dezmembrari si sa fie originala decat plasticele astea proaste care se sparg la o atingere

Comment

in eforie nord la un magazin de piese auto este 100 lei una identica cu asta.

Comment

Salut nu merita sa cumperi, am patit eu cu o bara de genu, este contrafacuta si nici macar gaurile de prindere nu sunt la locul lor si despre materialul din bara nu mai zic nimic...

Comment

Intre timp,mi am schimbat bara fata cu una din import(135 ron) ...are 1 luna de cand e pe masina si e sparta pe un deva pe dedesupt

Comment

parerea mae ca mai bine mai puneai 100 lei si luai una de origine, un prieten a cumparat tot de pe acest site o bara fata a vopsit-o si dupa 2 saptamani nici nu ziceai ca a fost vopsea pe ea +ca sunt foate casante.
                    http://www.loganclub.ro/forum/loganu..._4-t46535.html

Comment

adica ai cerut sfaturi si tot ai cumparat? buna treaba... mai bine una originala din dezmembrari si poate gaseai la culoare.... scapai mai ok

Comment

mai bine iti cumperi o bara de mcv de la dezmembrari, care e 150 si o vopsesti. calitatea e cea din fabrica si arata tare bine.

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google