Scump...
SAndero (Logan) SUV
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Aduce oarecum cu primele scenicuri de teren, doar ca e ceva mai mic. Mai bine il "tranteau" cu niste suspensii sport si roti mai late, pleoape pe faruri si faceau o masina calumea cu sandelu'. Pe de alta parte, cred ca stiu aia de la marketing ce vrea majoritatea, ceea ce e diferit de ce vrem noiDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
In Romania o sa fie mai ieftin, pentru ca se vor scoate multe dotari care in Brazilia sunt standard si probabil nu se vor mai pune nici ca optionale la noi.
Comment
-
Mai bine modificau MCV-ul, ii puneau motorul pe benzina 1.6 16v 105cp si diesel-ul de 1.9 105cp, un facelift mai accentuat si gata..Attached Files
Comment
-
Din ciclul, spera ca speri degeaba...
Comment
-
Sau, daca tot va fi un fel de sandero, de-ar fi macar crescut in dimensiuni; stepway pare interesant ca sandero cross, dar nu il pot vedea ca pe un SUV, chiar si de clasa mica. Iar daca tot apare in 2009, nu va putea fi echipat cu motorul nou de 133 CP?
Comment
-
Nu cred ca se va pune motorul VVT-i, in cel mai bun caz un 2,0 16v, peste mult timp.
Si da, va fi marit in dimensiuni, mai ales ampatamentul si ecartamentul.
Comment
-
Foarte bine! ;) sunt chiar curios ce si cum cu acest SUV, tocmai am recitit cateva informatii, unde se spune ca oficiali Dacia au declarat ca nicidecum nu vom avea un sandero stepway, dar ca cei ce au vazut schitele sunt impresionati de cum arata masina.
ce-o fi oare?
Comment
Comment