Geamuri Uleioase

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Geamuri Uleioase

    Salut! Am si eu o mare problema cu geamurile din interiorul masinii. Am un logan berlina laureat din 2006 si cam de o jumatate de an imi apare un fel de clei pe toate geamurile din interior. Mentionez ca nu am filtru de polen. Am incercat cu tot felul de solutii de geamuri, chiar si cu spirt si tot degeaba, adica se sterge pe moment, geamurile sunt curate dar in cateva zile se pune la loc, chiar daca merg cu masina sau nu. E o solutie cleioasa pe ele si daca nu le sterg si face si mai mult pana nu prea mai vezi deloc prin geamuri. Daca aveti vreo idee va rog ajutati-ma ca devine insuportabil rau uleiul sau cleiul ala. Multumesc!

  • #2
    Am mai vazut la cineva asa, dar ala avea ventilatia pe recirculare si pornea foarte rar ventilatorul, parca avea geamurile date cu silicon. Dupa ce a reglat cum trebuie ventilatia si tinea mereu ventilatorul pornit pe treapta 1 problema a disparut.
    P.S. Bine ai venit pe forumul nostru!

    Comment


    • #3
      Nu am ventilatia pe recirculare. Dar problema e ca mi se pare ca apare acel ulei sau ce o fi pe geamuri si cand e masina oprita si sta 2-3 zile in parcare. Am mai incercat sa verific daca e de la antigel, ia-m facut semn sa vad daca am vreo pirdere ceva si nu e nimic nu pierde deloc. Si cand intru in masina se simt un miros diferit de cand a aparut problema cu geamurile. Chiar nu stiu ce sa ii fac daca are cineva vreo idee..
      Last edited by 77sky; 7 September 2012, 19:28.

      Comment


      • #4
        Nu are nimeni nici o idee in legatura cu problema mea la geamuri. Va rog!

        Comment


        • #5
          si eu am o problema asemanatoare...la geamurile pe fata...Sunt ionizate...cand le las jos si le ridic se fac niste linii orizontale de la chederu ala...si se curata foarte greu...se vedeca si cum ar fi decolorate... Cu ce sa le curat?
          MY CLA

          Comment


          • #6
            Nu mai sterge geamurile cu spirt. Sterge-le cu o carpa curata si apa simpla. Carpa sa fie foarte bine stoarsa. Asa faceam si eu, le stergeam cu spirt si era moarte dupa. Nu-mi venea sa cred. Probabil ca nu mai este spirtul care era odata

            Comment


            • #7
              exact aceeasi problema ca si colegul prestige o am si eu. am incercat si cu carpa uscata, si umeda...nimic. alte sugestii?
              Stock is boring...
              My ride: http://www.loganclub.ro/forum/b_20_riw-t35953.html

              Comment


              • #8
                Nu am dat atentie pana acum, dar o sa ma uit si eu la a mea sa vedem daca face dungile alea
                sigpic

                Comment


                • #9
                  Originally posted by malius91 View Post
                  Nu am ventilatia pe recirculare. Dar problema e ca mi se pare ca apare acel ulei sau ce o fi pe geamuri si cand e masina oprita si sta 2-3 zile in parcare. Am mai incercat sa verific daca e de la antigel, ia-m facut semn sa vad daca am vreo pirdere ceva si nu e nimic nu pierde deloc. Si cand intru in masina se simt un miros diferit de cand a aparut problema cu geamurile. Chiar nu stiu ce sa ii fac daca are cineva vreo idee..
                  Salut, vad ca ai Laureate, deci ai AC. Mai da rece? Poate ai pierderi la vaporizatorul din aeroterma...Ti-ai pus filtru de polen? Poate ai gaurit vaporizatorul din greseala cand ai taiat fereastra din peretele aerotermei, ca e chiar langa ea.

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by malius91 View Post
                    Salut! Am si eu o mare problema cu geamurile din interiorul masinii. Mentionez ca nu am filtru de polen.
                    La masina de firma am patit si eu la fel, era spart radiatorul de la incalzire(avea un por mic) Am cumparat un praf care astupa porii (tub cilindric) vreo 10 lei
                    pierderea de antigel era foarte mica.

                    Comment


                    • #11
                      Ai dreptate, am citit eu postul pe diagonala, spusese omul ca n-are filtru de polen...

                      Comment


                      • #12
                        asa patesc si eu si nu am AC .. iar filtrul de polen este aproape nou .. :|
                        http://www.loganclub.ro/forum/ct_03_fie-t42314.html ..My Ride

                        Comment


                        • #13
                          Salut! Revin a va spune ca am rezolvat problema cu geamurile uleioase. Am sters toate geamurile foarte bine cu spirt de mai multe ori si la spalatorie mi-au dat baietii cu solutie de tapiterie pe tot bordul (solutia de tapiterie e cea mai puternica care o au ei si nu ataca bordul) si am rezolvat problema. Cred ca problema a fost tot de la spalatorie si anume ca o fi incurcat solutiile cand a dat pe bord. Sfatul meu e sa ii puneti sa dea cu o carpa umeda simpla fara nici un pic de solutie sau vreun silicon ceva daca nu vreti sa aveti probleme..

                          Comment


                          • #14
                            La fel am si eu pe geamuri, dar doar cand e foarte cald afara.
                            Tind sa cred ca din cauza caldurii, ceara cu care este data tabla prin interior, se evapora cumva si se depune un strat pe geamuri. Alta explicatie nu vad. Masina a fost noua -Prestige PH2, AC merge OK, nu sunt pierderi pe nicaieri, iar de cand cu sezonul rece nu mai sunt probleme.
                            Prestige PH2 16v

                            Comment


                            • #15
                              Nu stiu daca ceea ce spuneti voi a fost si in cazul meu, dar eu seara si dimineata pateam ceva asemanator, se abureau geamurile intr-un anume fel si se depunea pe ele un fel de grasime. Eu credeam ca e din cauza mea ca transpir cam mult. Ziua nu era deranjant ca dadeam pe ventilatie(nu am AC) dar seara si dimineata luminile din faruri se reflectau aiurea de tot si in fata si in spate pe luneta si chiar ma orbeau luminile celorlalti. Am mai intrebat pe un topic si spunea lumea ca solutia ar fi sa cureti cu hartie de ziar. Am incercat cu spirt si nu prea merge, am incercat cu un spray din Lidl. Insa solutia am gasit-o in Carrefour, mi-am luat niste servetele Dr. Marcus Titanium. Cand stergi cu ele se vede cum se depune pe servetele o negreata, trebuie sters bine de tot. Mai scrie pe ele si ca protejeaza parbrizul de aburire. La mine chiar a functionat. Cu 6 servetele am sters toate geamurile si iarna asta nu a mai aparut nimic pe ele.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google