Un Nou Model De La Dacia.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Uitati-va atent la pozele de la inceputul thread-ului.....Si comparatiile cu pozele de la clio ..Identic..Oglinzi .. Faruri .. Spatele..Stalpii ..Grila frontala

nu sariti repede pe mine...
    Last edited by Loganu; 24 August 2008, 12:24.

Comment

Oricum ar fi e frumos tare spatele. Intotdeauna mia placut Megan Sedan si e frumusel si bordul
      Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati

Comment

@Loganu: Pozele alea sunt vechi, de pe vremea in care aparuse Clio Symobl Ph3 in poze spion si se credea ca e Logan...
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Scuze ca ma bag in seama am si eu o intrebare la cineva care stie exista posibilitatea sa iau si eu un logan in leasing fara avans? Si inca ceva am un renault megan sedan 2008 care in vand adica cedez leasingul vreau si o combinatie un logan tot leasing si sa mi se dea dif. Va multumesc ...

Comment

Se pot face rate/leasing fara avans, normal. Si cu Megane-ul, poti preda leasing-ul la un dealer Dacia/Renault.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Totusi sa fim realisti e o schimbare!

Comment

Ganditi-va ca este un Facelift F2 (sau Ph2 cum ziceti voi) si au adus dupa parerea mea multe imbunatatiri. La varianta LOGAN II va fi o masina low-cost MATURA probabil o sa cam bata multe modele consacrate compacte premium sau va fi aproape de ele .
                1.6 MPi Icy White

Comment

Cred ca aici se poate inchide...S-a dezvaluit misterul. Este noul SYMBOL de la Renault...Symbol 3
                  Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google