Un Nou Model De La Dacia.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Un Nou Model De La Dacia.

Producătorul autohton testează un nou model destinat clasei compacte, acolo unde se va bate direct cu Volkswagen Jetta şi Skoda Octavia. Sau cel puţin asta susţine publicaţia germană AutoBild.

Potrivit publicaţiei nemţeşti, modelul aflat în teste va fi construit pe platforma tehnică extinsă de la Sandero şi va avea o lungime de peste 4,5 metri, urmând ca cel puţin la capitolul spaţiu să se bată cu modele precum Skoda Octavia, Volkswagen Jetta, Renault Megane Sedan şi Ford Focus Sedan. Iar surpriza aici vine: preţul va fi sub 10.000 de euro. Evident, cel mai probabil pentru versiunea de bază.

Mai multe detalii nu avem, însă pozele la prima vedere stârnesc câteva întrebări. Deşi partea frontală seamănă cu cea de la Sandero iar porţiunea centrală aduce aminte destul de mult de Clio Symbol, spatele este lipsit de cocoaşa modelului francez asamblat în Bursa. Nu mai vorbim şi de lungimea foarte mare. Aşadar, avem un fel de struţo camilă. E oare acesta modelul final surprins în teste cu minimul de camuflaj, sau doar o caroserie modificată menită să se adapteze pe o platformă tehnică ce se află acum în teste, dezvoltarea noului model fiind încă la început? Cea mai probabilă pare a doua variantă însă rămâne de văzut. Se pare că Dacia ne pregăteşte o surpriză de proporţii.

S-ar putea sa se numeasca Dacia Notchback sau Dacia Logan XL.
    Attached Files
    sigpic
    Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Aduce mai mult a Megane!

Comment

Arata "ca ceaiul"...Ca si clio symbol, dealtfel, care pare a fi sursa de inspiratie si de subansamble
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Ala e un model de teste (caroseria o sa arate altfel) al Logan 2.
        Dar imi place mie ca ei zic ca e un notchback, el fiind de fapt un Sedan, cu un cadru pe portbagaj, ca sa dea impresia asta.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Sper sa fie destul de bine facuta,sa aiba o stabilitate buna si sa poti rula cu ea pe autostrada daca vrei cu 190 fara sa-ti fie frica.Cum zici la masini meseriase:aveam 180 si nu se simtea nimic.Deci sper sa fie super buna masina.Si sa aiba piese de calitate,bine finisate.Si sa nu semene cu alt renault
          sigpic

Comment

Seamana foarte mult cu meganul(partea din fata) si clio partea din spate si plafonul...Nu cred ca este nu nou model dacia
            B-69-URC

Comment

Fata de sandero aproape si restul e clio symbol Care e mai urat si prost decat dacia berlina

Comment

Originally posted by Pacco View Post
                ...Sa aiba o stabilitate buna si sa poti rula cu ea pe autostrada daca vrei cu 190 fara sa-ti fie frica.Cum zici la masini meseriase:aveam 180 si nu se simtea nimic...
                Eu cred ca nici o masina nu-ti poate oferi siguranta la viteza asta...Te pacalesti singur la asa viteza.
                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Sa fiu sincer mie nu-mi place cum arata.

Comment

A zis cineva ca e varianta finala? Ai vazut-o in realitate, fara "huse" pe ea?
                    Iti raspund eu, nu, la ambele intrebari. Deci, parerea nu se face numai din cateva poze.

Comment

CLIO symbol toata ziua BLEAAH ma apuca greturile nasola rau.

Comment

Mda.
                        Asa cred si eu. Pare a fi Symbol.
                        http://www.loganclub.ro/forum/vand_m...or-t35360.html

Comment

http://www.automarket.ro/stiri/premi...bol-14129.html .... Seamana leit ..Numai ca va avea sigla dacia

Comment

De unde stii ca va avea sigla dacia? In reportajul acela nu zice nimic de asa ceva

Comment

Dezinformare si pe aici...
                              Cum sa apara acelasi model la Renault, si acelasi la Dacia? Ati mai vazut asa ceva vreodata?

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google