O Nota Pentru Dacia Logan....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

threadu asta sigur nu o sa tina mult deschis, 100% se va lasa cu flame si va fi inchis.

Bun, parerea mea, i-am dat 8/10 , motorul de 1.4MPi foarte fiabil, nici-o problema inca cu el, consumul destul de bun (zic eu), spatiul interior, portbagajul..
    Si ca minusuri ar fi, lipsa de putere la 1.4, cu rugina am avut probleme intr-un singur loc (la aripa din dreapta spate), la a mea lipsa AC (vara iti fierbe apa in gura)... cam atat.
    Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

10!
      De ce? Pentru ca e masina perfecta daca stii sa ai grija de ea! In 8 ani nu a mancat nimic in afara de consumabile, rstul au fost nebunia mea. Cauciucuri scumpe, difuzoare si DVD la fel, folii pe geamuri si alte tampenii care m-au facut sa stric bani.
      In comparatie cu masinile gen grup VAG, mert, haudi sau beamve cu care va place voua sa comparati golanu, clar ar avea un 4, maxim 5, comparand cu una noua, cu una secon, ar avea vreo 7-8.

Comment

Si acum explicatia pentru 7-le de i l-am dat. Pentru drumurile pe care le avem noi si pentru cat cere romanu de la o masina cu care sa se plimbe si el de colo colo, loganul e mai mult decat suficient si este pana la urma o masina legata. Nici eu nu am schimbat prea multe la ea in 5 ani, de fapt mai nimic in afara de consumabile si merge impecabil. Cine are alte asteptari de la o masina este liber sa aleaga alceva! :d

Comment

I-am dat un 7 masinii in primul rand pentru ca detin o motorizare buna de pe logan si anume 1.6 16v , masina merge foarte bine.
          sigpic

Comment

Nota 8. Fara probleme in 5 ani (un pivot schimbat la 100000 km) , asteptarile de la ea sunt alea care mi le-am propus inainte de a o cumpara, un pic chiar peste asteptari la partea de fiabilitate.
            Sper ca cei care au dat nota 6 n-au comparat-o cu d-astea nemtesti gen VW Golf, Audi SH si alte cele care nu se strica niciodata.

Comment

8
              Este o masina buna. Asteptarile mele de la ea au fost indeplinite.

Comment

Originally posted by Octavian View Post
                Sper ca cei care au dat nota 6 n-au comparat-o cu d-astea nemtesti gen VW Golf, Audi SH si alte cele care nu se strica niciodata.
                Am dat 6 pur si simplu pentru ca mi se pare o masina acceptabila, nimic mai mult. Nu am spus insa ca nu sunt multumit de ea!

Comparatii gen Dacia vs. marci premium gen Audi, BMW sau Mercedes nu isi au rostul. Nu prea poti compara o marca low-cost cu una premium si nici nu e nevoie. Unii dupa posibilitati, altii dupa ce vor de la masina, iar daca nu vrei prea multe in afara de un consum decent, Logan-ul e numai bun (consum chiar foarte bun as spune, nu decent).

Comment

asta cu consumul foarte bun sa o lasam mai moale . urban bucuresti nu e chiar asa de roz.

Comment

ÃŽn bucureşti ce pretenţii ai de consum? Crezi că alte maşini consumă mai puţin?
                    http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

@ilie42, vezi ca nu toti locuim in Bucuresti. eu spre exemplu aproape 90% din cat am cu masina am facut extraurban... asa ca... ghinion...
                      Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

Prevad ca o sa faceti varza si topicul asta. Mai baieti e un poll, spui nota si argumentezi daca doresti; ce dumnezeu, e suficient un post.
                        Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

De la mine are maxim 7... putin dar suficient peste mediocru din toate punctele de vedere.

Comment

6 cred ca e o nota corecta pentru logan, o masina acceptabila care te duce fara probleme din punctul A in punctul B si nimic mai mult.
                            Daca o evaluezi doar din punctul de vedere a masinilor noi cred ca merita mai mult de 6 datorita pretului scazut.
                            Last edited by galeo; 16 September 2012, 17:08.

Comment

Nota 6 si de la mine. Ca plusuri, pretul relativ mic de achizitie, intretinere usoara, fiabilitate-mai ales la benzinare. Minusurile, stabilitatea lasa de dorit, tabla subtire, proasta mai ales la primele modele, izolare fonica zero.

Comment

Nota 8 pentru clasa in care se incadreaza si pentru fiabilitatea de care a dat dovada in cei 6 ani de cand o am, si-a facut treaba fara exceptie.
                                Singura parte ca nu mi-a placut la Logan este cutia de viteze aiurita.
                                Oare de ce nu au adoptat cutia de Laguna cum este pe Solenta ?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google