nota 8. intretinerea mi se pare destul de ieftina,si consum bun(benzinare)daca nu dai in ea.
O Nota Pentru Dacia Logan....
Collapse
X
-
Originally posted by cristi7c View Postnota 9.. e exact ceea ce imi trebuie acum .. singurul dezavantaj in opinia mea este consumul mare la 1.4 dar .. masina este primita cadou si nu se pune
Cat ai vrea sa consume? 1L/luna??
Comment
-
Nota 6.Probleme rugina(caroserie galvanizata doar in mica masura) + probleme la vopsea ,calitatea vopselei fiind foarte slaba , stratul foarte subtire.In rest nu sunt probleme dar rugina si vopseaua o trag mult in jos.Nu stiu cum e la cea metalizata dar rosu pasion (nemetalizata) este de calitate mediocra.
Comment
-
eu sunt student , acum intru anul 1 la facultate .. si este mai greu cu banii acum .. ia un 8% media la mine , si pentru mine este mult .. masina mamei mele ( peugeot 206 2.0 hdi ) ia 5 % media
probabil cand voi fi pe banii mei atunci nu va mai fi consumul un dezavantaj , dar voi gasi altele probabil
Comment
-
Originally posted by MPIdriver View PostDe consum la Logan chiar nu poti sa te plangi, parerea mea, este unul din atuuri, indiferent de ce motorizare vorbim! Daca si la 1.4 consumul e mare, chiar ca nu mai zic nimic!
Cat ai vrea sa consume? 1L/luna??
Comment
Comment