Hai bre, de ce spui ca nu-i ok si pt persoanele fizice?
Pe bune acum.
Eu cat am avut loganul 4 ani, am fost foarte foarte multumit de el, avand calitatile pe care trebuie sa le aiba o masina corecta:
- sa nu ceara multi bani
- sa nu-mi faca probleme majore
- sa aiba minimum de confort: geamuri electrice, ac, servo
- sa nu fie cea mai urata (vezi fiat albea sau curveo)
- sa pot gasi piese la preturi mici (nu a fost cazul in 70.000 km).
Cu masina aia mi-am facut treaba excelent, fiind una dintre cele mai bune masini pe care le-am avut.
Evident ca nu se compara cu masini de peste 15.000 euro, unde ai ceva mai mult confort si ceva mai multe optiuni, insa si pretul este pe masura.
Tot cred ca e cea mai buna masina pentru bani putini, noua evident.
Legat de durerea de spate: am facut cu ea toata Romania si nu m-a durut spatele. In schimb, surprinzator, ma doare spatele de la Mercedes, si nu mananc rahat.
Nu stiu ce au scaunele alea, insa ma cocoseaza dupa 200-300 km.
Pe bune acum.
Eu cat am avut loganul 4 ani, am fost foarte foarte multumit de el, avand calitatile pe care trebuie sa le aiba o masina corecta:
- sa nu ceara multi bani
- sa nu-mi faca probleme majore
- sa aiba minimum de confort: geamuri electrice, ac, servo
- sa nu fie cea mai urata (vezi fiat albea sau curveo)
- sa pot gasi piese la preturi mici (nu a fost cazul in 70.000 km).
Cu masina aia mi-am facut treaba excelent, fiind una dintre cele mai bune masini pe care le-am avut.
Evident ca nu se compara cu masini de peste 15.000 euro, unde ai ceva mai mult confort si ceva mai multe optiuni, insa si pretul este pe masura.
Tot cred ca e cea mai buna masina pentru bani putini, noua evident.
Legat de durerea de spate: am facut cu ea toata Romania si nu m-a durut spatele. In schimb, surprinzator, ma doare spatele de la Mercedes, si nu mananc rahat.
Nu stiu ce au scaunele alea, insa ma cocoseaza dupa 200-300 km.
Comment