8/10 si ma refer strict la "chelioasa" mea. Luata de noua in 2005, fara probleme pana acum, doar alea de mi le-am facut singur. Nu i-am dat 10 pentru ca nu-mi place pozitia la volan, scaunele-s execrabile, comparate cu o masina la aceeasi bani, 307-le de-l mai am in parcul auto personal. 307-le nou e cam aceeasi treaba cu Prestige-ul de la Logan la pret, deci pot face comparatia in conditiile in care scaunele de pe toate Loganurile sunt la fel la sezut. In rest, sper sa ma mai tina Loganul, dar a inceput sa ceara grav service ... rugina.
O Nota Pentru Dacia Logan....
Collapse
X
-
-
@ady_p: Logan-ul in niciun caz nu se compara cu 307 (308 mai nou). Sunt din clase diferite. Cat despre pret? Eu vad ca versiunea de baza la 308 pleaca de la 13.700 E si asta ca e promotie acum. Pretul normal este de de 17.000 E.
Eu am masina de 6 ani. Am si eu rugina evident dar de la pietre sarite pe capota, sau la aripi de pe drum. A sarit vopseaua destul de tare, am tratat si acum nu am probleme. Alte probleme cu rugina nu am avut.
Per total din punctul meu de vedere pe unde a intrat masina, ce "bataie" a vazut si ce drumuri...zic mersi.
90.000 km nimic schimbat inca.sigpic
Comment
-
307-le in varianta si dotarile de pe al meu, in 2008, era cam 14.000 eur nou, Prestige-ul, cel mai scump, daca-mi aduc bine aminte era 11.400 eur. E o diferenta de vreo 2600 eur, nu zic nu, dar Peugeot-ul a venit cu mult mai multe pe ea decat un Logan (cruise control, ABS, ESP, scaune reglabile cum ai chef, senzori de lumina si ploaie, clima, etc.).
Comment
-
2600 euro nu este o suma tocmai mica. Si fac pariu ca modelul de care zici tu avea in jur de 90 cp si era 1.4. O sa fac si eu o comparatie cum ai facut-o tu.
La 20.000 E cat ajungea cel mai scump Peugeot 307, imi luam cel mai ieftin Passat. Si la fel, nu se compara una cu alta. Si asa mai departe pana ajungem la masini de zeci de mii de euro.
Sincer, eu nu as da 11.000 E pe Logan. Dar eu cand l-am cumparat, in 8900 E alta masina noua nu am gasit.sigpic
Comment
-
Originally posted by Pacco View PostSincer, eu nu as da 11.000 E pe Logan.
Comment
-
Eu ii dau o nota de 7,5.Sunt probleme cu vopseaua rosie nemetalizata.Foarte slaba calitativ.Stratul este foarte subtire.Am puncte de vopsea sarita pe plafon o gramada si nu o pun sub pomi,Masina de garaj.Rugina dupa 6 luni de zile sub luneta remediata execrabil de service-ul Dacia.Lacul este si el de proasta calitate.Am atins-o de multe ori foarte minor (ba cu unghia, ba poseta sotiei care nu are nimic metalic pe ea)si zgaraieturile pe lac au aparut.Singura comparatie ,dupa opinia mea, intre Logan 1 vs alte masini in care ar iesi castigator loganul ar fi Logan vs SH(pana in 4000E).Daca nici la Logan 2 nu au pus calitate cat de cat in caroserie atunci clar Loganul va fi o masina numai buna pentru a-ti inlocui rablele nemtesti de acum 20 -25 de ani.Poate tocmai asta e scopul???????Last edited by karlos12; 14 June 2013, 08:59.
Comment
Comment