Parbriz Cu Zgarieturi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Parbriz Cu Zgarieturi

Salut! Am o mica problema cu zgarieturile pe parbirz. Nu sunt mari, nu se observa, si sunt cel mi probabil facute de la tergatoarele foarte proaste pe care vreau sa le schimb ASAP. In general nu ma deranjeaza, dar noaptea cand vin masini din fata imi da un efect de inflorire (scuze dar nicii eu nu stiu exact sa explic). Si ziua la fel cand merg cu soarele in fata si imi obtureaza putin vizibilitatea. Fenomenul este des intalnit asta stiu dar nu stiu exact cum ii zice.

Este vreo solutie, polish ceva? Nu imi face mari probleme dar este extrem de enervant. Mersi anticipat

Salutare. Exista. Trebuie sa te interesezi la service-uri (nu neaparat cele mari). Sunt multe service-uri care ofera solutii interesante pt parbrize, chiar pentru cele crapate liniar/stea sau cu ciobitura punctiforma de la pietre. Folosesc pompe de vacuum cu injector. Adica, iti aplica pompa pe crapatura (zgarietura) extrage aerul (daca e vb de o crapatura) si in momentul vidului insereaza/aplica un amestec de rasini epoxidice de inalta calitate. Apoi executa un polish cu substante speciale...si ma crezi sau nu...crapaturile nu se mai vad aproape deloc (eventual un 10 % dintr-o ditai spartura). Preturile sunt chiar mici cativa zeci de lei...timpul cca 30 min. Bafta

Comment

Hmm, suna interesant, o sa ma interesez. Treaba e ca zgarieturile mele nu se vad deloc decat daca imi bate lumina in parbriz. Sunt foarte finute. Dar o sa ma interesez, mersi frumos.

Comment

Desi exista, solutiile de eliminare a zgarieturilor au caracter pasager. In plus, exista sanse de deteriorare ireversibila a foliei de plastic dintre foile de geam.
        Intr-o prima faza, poti incerca tu singur: exista la Selgros o pasta de polishat geamuri, care se aplica cu o carpa / laveta. Rezultatele pot fi peste asteptari.
        The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

Se continua aici.

ElRusso pe viitor te rog sa folosesti functia "Search"/"Cauta" a forumului.
          sigpic

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google