la asta cu proiectoarele am mai vazut ceva ce se poate face destul de usor, pe mers inapoi se aprind ambele proiectoare
Piese Lodgy Ce Se Pot Monta Pe Logan
Collapse
X
-
Prietene, pentru tine si cealalta tona de oameni care nu pricep motivul butoanelor pe consola: Loganul este o masina ingusta in care nu ai loc sa tii mana pe suportul de langa manerul portierei, iar manerul are o pozitie mai mult practica decat estetica.
Asta e motivul pentru care butonul nu are ce cauta acolo la masina asta atat timp cat interiorul are forma asta.
Punct.Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"
Comment
-
Oare si la alte marci mai pricopsite or fi oameni care incearca dupa aparitia unui nou model sa mute butoane,borduri,frane,manere etc pe modelul lor?Lasati-le mai fratilor asa cum sunt,facem mici imbunatatiri la ele(o sprituitoare,o activare de functie nepusa de cretinii de la mioveni etc)si cu asta basta,sa ne bucuram de ele si de fiabilitatea lor.
Vremuri bune.KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate
Comment
-
butoanele de la ventilatie... se pot monta pe logan ph2?
da se potrivesc 100% pt logan ph2
Comment
-
Salut!
Intreb si eu aici, un set de covoare pentru Logan 2013 se potriveste pe Logan I 2005? Am gasit in Pitesti un set de covorase tavita straine pentru Logan 2013 si cel de la magazin mi-a spus ca nu s-ar potrivi. A incercat cineva?
Multumesc frumos,
Comment
Comment