exact aia ziceam si eu mai devreme. unii inca il mai asteapta, desi dacia a zis clar anul trecut ca mai devreme de 2012/2013 nu va iesi nici un model nou.
Logan Va Avea 133 CP De La Anul
Collapse
X
-
Pai da...si cand va aparea modelu' nou, numai 133 cai n-o sa aibe (nu ca ar avea dacia nevoie de cai).
A spus clar un nene intr-o conferinta ca reno se "gandeste" daca sa puna pe dacia motoru' de 2 litri si asta doar pe duster si doar pt rusia, logic...pt ca mai pe la sfarsit sa spuna ca de fapt ala va fi, daca va fi, reno duster, nu dacia duster...cocalari.Keyboard error or no keyboard present.
Press F1 to continue or DEL to enter setup...
Comment
-
Se pare ca se lucreaza la logan 2.Din punct de vedere al designului din spate mi se pare chevrolet cruise iar din fata parca seamana cu pontiac ?? Totusi motoarele 1.6 de 110cp respectiv 1.5 85 cp mi se par slabute la cat de mare pare masina.Daca va aparrea macar un motor 1.9 de 120cp asemanator celui de la megan sedan , cu siguranta as achizitiona una! Pana una alta aruncati un ochi mai jos pentru mai multe informatii!
Astept cat mai multe opinii : PH-22-BFC
Comment
-
da, neaparat sa fie de 1.9...altfel degeaba are 120 d ecai, daca nu-i de 1.9 si de preferat sa fie fabricat de folxvagin, ala nu-i motor...atat ati invatat dupa 20 de ani de "democratie": ununoua tedei, altceva nu stiti.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
@Seba- Sensei, de ce te superi?! Asta e trendul acu': biemveu sau audi din '80-'90, inmatriculat in Bulgaria, dar neaparat dizel, ca n-avem bani de combustibil
Cat despre Loganul de 133 CP, asta e un vis dragut. Parerea mea!LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Originally posted by Gusi View Post@Seba- Sensei, de ce te superi?! Asta e trendul acu': biemveu sau audi din '80-'90, inmatriculat in Bulgaria, dar neaparat dizel, ca n-avem bani de combustibil
Cat despre Loganul de 133 CP, asta e un vis dragut. Parerea mea!)?
Macar sa bage Dusterul de 140 cp si pe piata noastra, apoi vom trai si vom vedea.
Comment
-
Tot timpul au exista tentative de a demasca 'trasaturile' unui nou model insa in link-ul de mai sus cred ca este o incercare nereusita...
Masina din imagini este Roewe 550 lansata in 2008 sub 'aripa' marelui constructor chinez SAIC. Aflati aici mai multe!sigpic
Always remember, you're unique, just like everyone else.
Comment
-
Originally posted by broniaski View Post"Dacia Logan promite mai multă sportivitate de la anul, când va primi un motor de 1.6 litri şi 133 de cai, plus câteva modificări de design care să evidenţieze noile valenţe ale sedanului de la Mioveni.
Dacia Logan poate fi caracterizată prin spaţioasă, practică, polivalentă, dar nu prea sprintenă. Constructorul argeşean doreşte însă să îi mulţumească şi pe cei care şi-ar dori motoare mai puternice şi tuşe sport pe modelul naţional. Conform directorului de produs la nivel mondial Sophie Albertus., citat de MEDIAFAX, Dacia Logan va primi motorul de 1.6 litri, ce dezvoltă 133 CP, de pe modelul Renault Twingo Sport. Îmbunătăţirile dinamice vor veni împreună cu unele de ordin estetic, caracterul sportiv urmând să se reflecte şi la exterior şi interior.
Acest model va deveni vârful de gamă al familistei Logan, urmând ca statutul să se reflecte şi în preţ. Cea mai scumpă versiune sedan, Logan Prestige 1.5 dci, costă în prezent 10.950 de euro, deci ne aşteptăm ca modelul sport să treacă de bariera celor 11.000 de euro.
Potrivit lui Sophie Albertus, Dacia-Renault ia în considerare montarea acestui motor şi pe automobilul Renault Sandero comercializat în Brazilia şi Argentina, ulterior motorizarea urmând să fie introdusă şi pe modelul Sandero vândut sub marca Dacia." susra ************
asteptam pareri pro si contra despre acest articolau trecut 3 ani de atunci ... si nici urma de logan de 133 cp
)
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
1.2tce are 105cp. dusterul de 2 litrii are 140cp, dar nu se vinde la noi. iti dai seama ce fain ar merge un motor de clio/megane rs pe dusterul ala? cine dracu se uita ca ai alte axe cu came, alta evacuare? motorul tot f4R e... f@#$-l soarele, cum ar rupe ala asfaltu'...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment