E diferenta intre una de strada si cea de cupa. E ceva mai usoara cea de cupa, o alta suspensie. Cred ca si alt ambreiajul e altul.
Logan Va Avea 133 CP De La Anul
Collapse
X
-
Dar motorul nu prezinta modificari incat sa fie mai bun ca 1.6 16v sau mai performant . Poate fi oricum -mai fiabil , mai usor , mai putin consumator sau in orice alt fel , dar nu mai performant la asta m-am referit .
Diferenta de greutate si cutia mai scurta cat si suspensii pneuri si alte cele pot influenta performantele modelului . INSA MOTORUL VA Fi TOT IN URMA . Daca ar fi facut modificarile pe un 16V deja cred ca ar cam sari de pe circuit.
NU AU VOIE MODIFICARI DE NICI UN FEL LA MOTOR - parametri ecu sau alte nebuneli1.6 MPi Icy White
Comment
-
Originally posted by ingerulol View PostDar motorul nu prezinta modificari incat sa fie mai bun ca 1.6 16v sau mai performant . Poate fi oricum -mai fiabil , mai usor , mai putin consumator sau in orice alt fel , dar nu mai performant la asta m-am referit .
Diferenta de greutate si cutia mai scurta cat si suspensii pneuri si alte cele pot influenta performantele modelului . INSA MOTORUL VA Fi TOT IN URMA . Daca ar fi facut modificarile pe un 16V deja cred ca ar cam sari de pe circuit.
NU AU VOIE MODIFICARI DE NICI UN FEL LA MOTOR - parametri ecu sau alte nebuneli
Comment
-
Eu cred ca motorul de 16V aste mai mult decat suficient pentru dotarile standard privind stabilitatea. Asta daca nu vrei sa faci modificari majore care sa scoata masina din garantie. In continuare cred, chiar daca vad entuziasmul vostru privitor la noua motorizare, ca este mai mult decat trebuie pentru caroseria actuala. Sper, totusi, sa inbunatateasca viitoarea varianta si din punct de vedere al interminabilei mele nemultumiri, STABILITATEA. Daca imi doream un dragstar era OK si pe sasiul actual cu suspensiile actuale, dar NU este conceput a fii.
Comment
-
Daca nu o sa fie trenul de rulare modificat si macar discuri pline de frana pe spate, o sa merite mai bine un 1,6 16v.
Comment
-
Originally posted by Alxex View PostNu mi se pare imposibil 133 cai pe 1.6 ... Tinand cont ca cei de la subaru au pe 1.5 benzina 150cai ... Suna foarte promitator ...Avand in vederea ca va fi noul varf de gama se va veni cu ceva modificari care sunt cerute si considerate pana si de renault un MUST la 133 cai jante mai mari suspensii probabil un pic mai sport , toba terminatie mai piesa + elemente de caroserie sa o evidentieze fata de restul gamei. Sunt sigur ca o sa iasa ceva superb . Le acord votul meu ! Ph2 este relativ reusit pentru un facelift . D-abia astept sa apara Logan II in 2010 sau 2011
1.6 MPi Icy White
Comment
-
@alxex: unde ai vazut tu filmul cu subaru de 1.5 de 150 de cai? Are 105, nu 150...Si 200 de kile in plus fata de logan, transmisie integrala permanenta, ceea ce-l face invidios si pe timpul de 0-100 al loganului 1.4mpi. Asa ca nu mai lasa subaru, au si aia pleznele lor. Uita-te la ei pe site si-o sa te convingi. E masina entry-level, facuta pt aia care vor sa se laude ca au subaru dar n-au bani destui de wrx sau de sti...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment