Originally posted by andrei
View Post
Logan Va Avea 133 CP De La Anul
Collapse
X
-
Probabil ca vor pune discuri ventilate si pe spate.. Ca asa pe tamburi.. Nu cred ca vor face ceva la frane.. Si eventual sa le mareasca putin. Caroseria nu se poate spune ca ii proasta si o sa suporte.. Linistit puterea de forta adaugata.
Mie mi-a spus cineva de la reprezentanta ca se va lansa in toamna si persoana respectiva.. a fost la teste. desi nu prea cred ca acel motor va fi disponibil pana in toamna pentru phase 2LAUREAT 1.5 DCI
INTILNIRE LoganClub DUMINICA
Enter the Matrix
Comment
-
Comment
-
Evident ca are alta axa cu came! Cu cea actuala nu scoti 133 de cai decat cu supraalimentare. Acum vin cu o intrebare stupida: cati dinttre cei care vor 133 de cai nu vor comenta ca motorul e mai turat si consuma mai mult, si-n concluzie poate nu si-l vor cumpara? Unde mai pui ca fiind mai scump, iar vor exista carcotasi...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Cutia va fi JR5, sigur...
Comment
-
Viseaza in continuare la pret micsandero 1.6mpi mai scump decat ambition 1.6mpi doar pt niste plasticuri schimbate si mai putina masina...Crezi ca logan2 va fi mai ieftin decat logan faza2? Ma indoiesc...
lasati discurile pe spate si 6 trepte, ca nu exista cuplu suficient pt 6 trepte. ca sa faci 6 trepte scurte, o sa mesteci in benzina de-o sa-ti iasa pe ochi. o sa ajungi sa dai tr5 la 60km/h. hai sa fim seriosi...marea majoritate isi cumpara logan pt pret mic si consum mic, nu pt 6 trepte. iar cei de la dacia stiu foarte bine lucrul asta.Last edited by Seba; 19 June 2008, 13:27.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Andrei , cum adica vor lansa loganul cu 133 de cai o data cu PhaseII , adica PhaseII va aparea dabia in 2009???
Motoru de 133 de cp va fi tot 1.6 16v dar cu ceva imbunatatiri nu seba? Turbo , seba???
Mi-ar place un MCV cu 133 de caisigpic
Comment
Comment