Logan Va Avea 133 CP De La Anul

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Are 105 CP nu 115 CP. 115 CP au doar ale lui mareom si alui GLDexter .
    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Ma refer la motoarele din gama renault, deci de pe Megane, clio etc. Motorul acela de 1.6 16 v are 115 cai. Inca nu au pus 1.6 133 cai.
      Plus ca trebuie sa treaca un timp ca sa fie implementat si pe Logan, ca doar nu i-o pune motor de ultima generatie.
      ps: are renault twingo sport motorul asta acum?

Comment

Noul Twingo are motorul asta, 1,6 16v 133 CP.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Motorul de pe mini cooper s este facut de bmw, are 1600cmc, turbo, 175CP la 6000rpm, 240Nm de la 1500rpm la 5500rpm. Consum mixt 6.9%. Daca nu te satisface, exista kitul john cooper works, care duce acelasi motor la 210CP. Si cu asta am incheiat cu offtopicul.
          motorul renault 1.6 133CP e motor aspirat. daca nu ma insel, e motorul de pe primele versiuni de clio sport.
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

hai cu herghelia de la dacia ....Ar fi tentant un golan cu motor de 133 cai
            sigpic

Comment

Ar trebui sa puna iarasi consum instant.. Sa se sperie putin utilizatorii cand vad acolo.. Asa pe putin 50 %)
              LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
              Enter the Matrix

Comment

Ar fi super sa avem un motor de 133 CP. Abia astept!
                ABS Plus Preferance 1.4 MPi

Comment

Originally posted by KeanuRev View Post
                  Ar trebui sa puna iarasi consum instant.. Sa se sperie putin utilizatorii cand vad acolo.. Asa pe putin 50 %)
                  n-ar avea cum 50% doara nu-i Lamborghini. Un 8 % mediu cred ca va fi...Cine stie.
                  Oricum buna ideea cu motor mai puternic
                  sigpic

Comment

Vad ca majoritatea se grabeste sa spuna ca mai multa putere e bine. Eu sunt de parerea lui csebalyn (si am 105 cai acum): daca nu lucreaza cei de la dacia la frane si in special la modul in care se aseaza masina pe drum, cei ~30 cai in plus s-ar putea sa faca mai mult rau decat bine. In plus, daca vor sa faca si un model sport, sa nu uitam ca sport nu inseamna doar motor mai puternic ci si frane, suspensii (cum ziceam mai sus), caroserie, elemente de rigidizare, elemente interioare schimbate-ma gandesc aici la scaune ceva in gen scoica- nu-i vad pe cei de la dacia sa puna recaro vreodata Deci eu vreau sa vad cum o sa arate si ce o sa aiba schimbat si apoi imi mai dau cu parerea. Pentru ca daca ramane ca cea actuala in restul privintelor exceptand motorul+cutie de viteze atunci eu unul nu stiu daca m-as risca sa iau asa ceva. Pentru ca stiu ca ma mananca sa-i dau talpa fara sa ma gandesc ca poate n-am cum s-o opresc sau s-o asez pe trasa pe care vreau....
                    If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

Asta e o problema de obicei la orice masina mai puternica, e greu sa te controlezi sa nu-i dai talpa, si daca nu te controlezi, vine Descarcerarea prima!D-aia zic, trebuiesc frane bune, suspensii adecvate, sasiu rigidizat!
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Caii putere in plus nu sunt musai ca sa ii dai in goarna la masina.
                        ABS Plus Preferance 1.4 MPi

Comment

Originally posted by darksid3 View Post
                          Asta e o problema de obicei la orice masina mai puternica, e greu sa te controlezi sa nu-i dai talpa, si daca nu te controlezi, vine Descarcerarea prima!D-aia zic, trebuiesc frane bune, suspensii adecvate, sasiu rigidizat!
                          sunt de acord + cauciucuri mai late si cu talon mai mic.
                          sigpic

Comment

Si ar trebui mai multe airbaguri pe langa suspensii, cauciucuri late si frane mai bune.
                            sigpic
                            Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Si uite asa o sa vrem la loganul de 133 de cai sa fie Megane RS, la pretul de 12000 de iepuroi)

Comment

Off-topic - VW are motor de 1.4 de 170 cp, e drept e supraalimentat.
                                On-topic - daca se implementeaza trenul de rulare de la clio III rs (cel de 197 cp) eu zic ca e mai mult decat suficient. Evident asta e o solutie destul de costisitoare. Ca solutie low-budget... Cred ca mai au schitele de la R19 wiliams. Ala avea motor de 1.8 aspirat de 130 cp. Oricum... 130 cp pe o masina de serie autohtona e ceva de admirat.
                                Numai de bine
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google