Logan Va Avea 133 CP De La Anul

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ce reno 19 williams de 1.8 ?
    poate te referi la alea de 1.8 16v ce erau pe alea de militie de 137 cp .Sincer eu nu sunt de acord cu motorul asta de 133 cp,de 1.6 care va fi dus prea mult la limita...Cu potential de tuning foarte mic.
    Mai bine un 1.8 16v de 137 cp,la care mai poti tigani una alta...Macar aia 137 cp ,motorul nu e fortat deloc.
    Dar daca motorul va fi pe logan 2,masina o sa fie ceva mai grea cred,si caii astia in plus...o sa fie suficienti pentru a egala greutatea in plus...deci probabil o sa fie un pic mai "puternic"
    Last edited by Cristi_Xp; 20 June 2008, 03:41.
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

A existat un reno 19 williams. Avea mai exact chiulasa de williams. Aprox 140 cai (cam 138), iar motorul era f potent. Stiu, pt ca am condus un scurt timp asa ceva.
      Sanatate.

Comment

@Cristi_XP, daca are 133 CP ce tot vrei sa mai tiganesti la ea ?!?! Nu-ti ajung ?

asa si daca pun motor de 200CP ... Tot ai vrei sa ii mai faci un chiptunning sa mai scoti ...

Ca masina de drum lung e ok cu 133CP (desi vor fi multi care vor abuza de ei si ... Vom vedea tot felul de poze cu loganuri "din natura" (prin pom, sant etc.)) ...

Din ce se spunea in anunt vor fi modificari si de ordin structural, probabil va fi putin gandita sa "suporte" cei 133CP :P

S.

P.S.: mie mi se pare OK si Prestige la 105CP, nu cred ca as avea nevoie de 133CP :P
        I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

Ia condu tu vreo 3-4 saptamani o masina cu 150CP si sa vezi cum nu-ti mai ajung
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Probabil ai dreptate :P ca te obisnuiesti cu ea si vrei mai mult ...
            eu personal cred ca 105CP sau 115CP daca ar avea (cel de pe Renault Megane) ar fi sufiecient ... Repet pentru mine :P nu vreau mai mult ...

S.
            I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

Sa vedem daca intradevar o sa apara varianta asta de motorizare! Daca apare de abia astept sa fac un drive-test!

Comment

Originally posted by iancucezar View Post
                A existat un reno 19 williams. Avea mai exact chiulasa de williams. Aprox 140 cai (cam 138), iar motorul era f potent. Stiu, pt ca am condus un scurt timp asa ceva.
                Sanatate.
                motoare williams sunt alea de 2.0 L .R19 nu a avut niciodata motor de 2.0L.
                Si acum sunt motoarele 1.8 16 v pe r19,motoarele de pe chamade...Care au 137 cp
                click
                Last edited by Cristi_Xp; 20 June 2008, 14:25.
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Va aparea sigur motorizarea asta...
                  Cel mai nou proiect auto din România!
                  Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Cand ? ;d in prima parte a anului viitor ?Sau mai avem de asteptat ?
                    niste detalii privind alte viitoare modele si motorizari si data aparitiilor lor ?Numai bine !!!

Comment

Mai e de asteptat MINIM un an de zile ... Ganditi-va ca toata masina trebuie regandita ca sa reziste caroseria si sa nu faca figuri la 133cp, va fi cu totul si totul alta masina dar in acelasi ambalaj.

Comment

Cam peste un an o sa apara motorul K4M 133 CP.

Comment

Deci sa inteleg ca in jur de 2009-2010 apare Logan2 cu varful de gama motorul de 133 cai...E bine, ca in 2011-20012 il iau (daca inca mai sunt fan Dacia)
                          PS: oricum Dacia e pe drumul cel bun.

Comment

Si preturile sunt tot pe "drumul cel bun"...

Comment

Acum daca se mentine raportul calitate pret, raman la Logan. Daca nu ne orientam spre altceva.

Comment

Daca calitatea va fi pe masura pretului [chiar daca acesta va fi mai ridicat] se vor gasi cumparatori !!!
                                Adica de ce sa fac un compromis pt 2-3000 E ex: sa'mi iau Sandero care este mai ieftin ca majoritatea masinilor din clasa sa dar in acesti 2-3000 euro se regasesc calitatea materialelor si a performantelor ?!
                                Renault se indreapta spre fruntea podiumului cu noile sale modele [ma refer la noul clio laguna 3 megane 3 ]si din ce in ce baga pe gat celor de la dacia ce sa invechit la ei ,adica Logan 2 va fi cam de nivelul actualului megane pastrand materialele low-cost, deci modelul scos de Dacia in urmatorii ani va concura cu un model Reno' produs cu ceva ani in urma !!
                                Politica asta zic eu ca este foarte profitabila Renaultului nu investesc mai nimic in dezvoltarea altei platforme probabil multe elemente tehnice vor fi luate de la actualele sau anterioarele modele ale Reno'ului :-j
                                La Dacia nu exista pasiunea pt. Automobil adica este o masina facuta sa te duca dintr'un punct A intr'un punct B !
                                Dupa drive-testu cu Sandel am ramas dezamagit ,complet dezamagit ,anterior drive test'ului m'am "rasfatzat" cu vw Faitonu' unui amic ,probabil asta a fost factoru decisiv care a dus la dezamagirea mea )
                                Intreb dealerul ce ofera versiunea premium a gamei ... Imi raspunde ca momentan nu exista versiunea premium , mi'a spus ca va fi disponibila anterior si va avea bord bicolor si tapitzerie nush de care volan imbracat in piele .. Bun si intreb alte optionale ? Nush ce scrumiera a inceput sa zica .. Ma bufnit rasu
                                vroaim o masina mica de oras si am crezut ca sandelu va fi ok ..Da de unde , am ajuns sa optez pt o skoda octavia ~14000 E 1.9 diesel inca nu sint hotarat 100 % dar de Sandel nu mai poate fi vorba !!
                                Numai bine !!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google