Aceeasi politica o duce si WV cu Skoda!
Logan Va Avea 133 CP De La Anul
Collapse
X
-
Aceeasi politica duce Vw cu skoda ? /da de unde ...Vezi noul superb vezi noua octavia ... Modele noi cu personalitate nu copromisuri ...
Fratilor pe ce lume traiti ?![ chair nu vreau sa supar pe nimeni ] Da loganu cea mai ieftina versiune e 5600 E daca nu ma insel fara tva bineinteles , nu ai ce kkt de masina sa faci la banii astia ,astea sunt compromisuri ! Oricum Loganul este o masina decenta care isi merita parerea mea fiecare ban !!
Daca voi puteti sa faceti o masina la standarde europene de siguranta si cu o fiabilitate mai buna decat cea a Loganului si cu performante mai bune ....
Asta e romanu vrea o masina la 5000 E noua 120 cp minim ac ! Geamuri electrice 5 stele la euroNcap si mai stiu eu ce minunatii de sisteme de sigurantza standar la 5000 E !!!
Eu zic ca mai mult de atat nu se poate , vezi masinile chinezesti aka Gely care a ajuns si la noi doar in cateva exemplare da ce`i drept a ajuns , eu nu ma urc in masina aia pentru nimic in lume, si nu zic asta ca asi fi vre'un parvenit da masini aia nu iti ofera siguratza Dacia 1300 e o masina exce;enta pe langa aia ... Unii o sa sara acum si sa zica ca vorbesc prostii dar dacia la un impact direct e o masina rezistnta .. Aia se muleaza pe copac daca Doamne fereste ai vre'un accident !
Stiu ca pretul de productie al unui Logan este de cca 4000 E cel de baza si urca [ nu cu mult ] la cele de varf !! Dar fara profit nu supravietuiesti pe langa costul de productie nu se mai pune la socoteala platforma ,costurile pentru "gandirea" modelului ... Reclamele !!!
In mare astea ar fi de spus !!
Piata materiilor prime este intr'o continuu scumpire asta e Romania nu putem mai mult ...
Numai bine !!
Comment
-
Cu tot respectul vad ca nu ne intelegem, eu nu am comparat Dacia cu Skoda!Daca ai fi fost mai bine informat nu comiteai gafa!Vezi ca ai Google la dispozitie daca nu ma crezi!Platformele tehnice ale Skoda sunt vechile platforme tehnice ale anumitor modele de WV!Ce legatura are subiectul cu interiorul si Feng-Shu-iul din Skoda?????Fiti mai atenti va rog!In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Am fost azi la Dacia Cluj Feleac si am intrebat.
In primavara viitoare va iesi Loganul II, cel cu facelift, asa cum se vede din pozele de situl nostru.
Cel mai devreme in toamna lui 2009 va aparea un nou varf de gama. Peste Prestige ca dotari, modificat sa fie varianta sport, cu motor de 1,6 litri si 133 CP. Va fi facut atat pentru Logan cat si pentru Sandero.
Nu cred ca are rost sa comparam pretul cu celelalte tipuri de Loganuri sau cu Sandero, pentru ca am inteles ca nu sta in intentia celor de la Mioveni sa fie un Logan III si nici un Sandero II. Va fi noul full option varianta sport.
Cat despre pret, nu cred ca va trece de 13000 euro: benzina e tot mai scumpa si preturile la masini vor scadea.Martinel rules!
Comment
-
Logan Ph2 se lanseaza in tomana, in Septembrie sau Octombrie, nu la anul.
Comment
-
@ darksid3 !
Am recitit ambele posturi [penultimul meu post si ultimul tau post ] recunosc nu m-am exprimat tocmai bine ,in mare am vrut sa zic ca reno' nu are nici cea mai mica retinere de a baga tot ce nu mai folosesc ei [ce sa invechit la ei] la Dacia!
Si din cauza asa Dacia este o masina lipsita de personalitate !
Nu zic ca la skoda nu se folosesc piese sau alte detalii tehnice de la modele anterioare ale Vw ! Dar acolo apar modele foarte competitive ... To be continued
Comment
-
Pai la banii astia vrei personalitate?Si o Skoda de 10.000 euro e cam cheala si cu motor mai puturos decat Logan 1.4! Banu' vorbeste!
Oricum apreciez Renault pentru faptul ca a facut dintr-o marca fantoma aproape, o masina care se vinde foarte bine si care se pare, e mai apreciata pana si de nemti decat noi!Daca studiezi marketingul o sa vezi ca ceea ce face Renault este o strategie absolut salutara!
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Stii care a fost dezavantaju Dacia ...Ca a fost o marca romaneasca :\ adica modelul 1300 spsrut in anii '70 era printre cele mai bune modele de pe piata la ora acutuala ..Era in voga cum s'ar spune ...Da' cu timpu mentalitatea ceausista' si'a spus cuvantu)
Comment
-
Foarte bine venita ideea..Dar cum zic si ei ,ca vor face putine modificari..Sa-i puna odata discuri spate! Dupa mine..Nu ar fi nevoie sa-i mareasca top speedu..Ca oricum ..Cat le-am lauda tot nu`s stabile..Numa daca ii tragi niste arcuri si mici modificari.Cei 133CP ar fi buni in depasiri..Mai ales prin orasLast edited by soboBN; 17 July 2008, 23:57.Cumpar volan de Duster
Comment
-
Preturile nu o sa fie mici deloc, ca sa nu-si permita oricine, dupa aia sa vedem in fiecare zi la stirile de la ora 5 un Logan lovit...
Comment
Comment