Logan Va Avea 133 CP De La Anul

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

NUs e poate obtine ceva bun la un pret mic... Asta e clar. Cred ca noul model cu 133hp se adreseaza celor care deja au facut o pasiune pentru Logan... Si sint destui dupa cum se vede aici pe forum :-)))). O sa aibe succes o sa vedeti. Eu unul deabia astept.
    In orice caz, chit ca o a sa fie la 13000 de Eurache sper sa umble la cel putin 3 lucruri:
    - zgomotul in habitaclu (deja motorul de 105 cp este cam mult pentru materialele folosite de ei la insonorizare);
    - frinele pe spate (sper sa bage discuri);
    - si cel mai important este cutia de viteze. Eu am un prestige si pentru motorul de 105 cp cutia este de-a dreptul incompetenta (singura treapta de viteza in care imi place cum trage este a III-a) restul sint insuficient ajustate...
    - si ar mai fii si un al patrule-a punct: garda la sol.

Eu astept sa o vad... Daca ma vor convinge, voi cumpara cel de-al treilea logan succesiv.

Comment

Motor de 1.6 si 133 de cai va fi ultima generatie injectie direct de benzina tehnologie Variable Valve Timing injection. Este motorul aparut in 2008 pe Twingo RS (deci nu vom mai avea tehnologiile lor invechite ca sa citez pe cineva).
      Cutia de viteze o sa fie altfel etajata - probabil mai sport , va avea alte intarituri si alti suporti pentru a suporta cei 133 cai. Pretul va fi unul modic undeva 12-13k euro , sper sa existe varianta si fara toate optiunile (va fi mai accesibila pt cei care vor mai mult motorul la o masina) Discuri spate inca nu e nimic stabilit insa am inteles ca daca vor inlocui tamburi cu discuri vor schimba toata puntea spate - probabil o vor adopta pe cea de la CLio III care se tine destul de bine de strada.
      1.6 MPi Icy White

Comment

Oricum eu zic ca va avea mare succes,deoarece foarte multi posesori actulai de Logan vor mai multa putere.

Comment

Toata lumea vrea putere - oare stie sa o stapaneasca !? Cam asta este intrebarea
          1.6 MPi Icy White

Comment

Am gasit informatii pe net, ca motorul de pe twingo va avea 130 cai, iar cuplul de 160 nm va fi atins la 4400 rpm.
            0-100 km/ in 8.7 sec, masina cantarind 1025 kg ( twingo).
            Sunt curios cum s-ar extrapola la Logan aceste performante, tinand cont, ca va fi mai grea.
            PS: de ce cuplu asa sus....Vor sa fie folosita doar in regim de circuit?

Comment

Valoarea cuplului maxim pentru acele motoare este obtinut la turatie mare / cuplu foarte mare pt un motor de 1.6 aspirat normal oricum 140Nm vor fi apelabili de la 2000rpm (aproape ca la un dizel mic gen 1.4 de pe fiesta sau 1.3 de pe Corsa) - motorul va avea 133 CP/97Kw - 6750RPM. Turatie maxima motor 7250 RPM. Motorul are aceeasi greutate cu vechiul 1.6 16v dar va cantari mai mult ca acest prin prisma celorlalte modificari aduse trenului de rulare.
              1.6 MPi Icy White

Comment

Hai sa fim seriosi... 133 cp nu-s chiar atit de multi... Si vorba lui Cezar la 1300 de kg cit are un logan schimbarea nu o sa se simta atit de acut.
                Pina la urma sofatul e chestie de mentalitate... Ca daca esti idiot poti sa mori si-ntr-un trabant. Treaba este sa nu puna un motor mai puternic in acelasi lighean fara nici un adaos la sistemele de securitate. Si daca tot se vorbeste pe forum de Logan vs. BMW, Skoda si mai stiu eu ce, este cazul ca si noi sa sarim cu banu' dar bineinteles pentru ceva care merita si care poate sa faca fata la "concurenta de calitate" altfel o sa continuam sa punem pe masini tot felul de biz-brizuri doar doar o semana golanu' cu M3-u'.

Comment

1300 de kg poate cu tot cu pasageri

Comment

La 140 cuplu si putere care se atinge pe o turatie atat de mare....Revin la intrebarea initiala...Au gandit-o doar pt circuit?
                    Si deunde 133 cai? Am gasit info pe net ca twingo are 130 cai, in loc de 133...De ce Loganul ar avea 133?
                    Cert este, ca va fi cu 1 sec mai rapida decat actualul 16v.

Comment

Difera in functie de articolele pe care le citesti... Daca nu ma insel chiar si astia de la renault declara pe site tot 133... Nu bag mina in foc.
                      totusi nu am gasit nicaieri specificatiile tehnice la motorul asta (consum, compresie, cuplu etc). Site-ul renault este de tot handelu'...

Comment

Are 133 CP, mai multe detalii aici.
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

@andrei: multumesc.

Comment

Eu unul cred ca acolo va fi un progres destul de mare fata de versiunile actuale.

Comment

Oricum . Cert va avea cel putin 16'' si 133 cai - iar 1300 kg le va avea doar cu pasageri ) si 1176 kg sau probabil 1200 kg daca se mai adauga ranforsari (si cred ca sigur vor mai adauga la sasiu si suspensii) , iar accelearatia va fi mai buna - sub 9 sec PARIU PE O BERE
                              1.6 MPi Icy White

Comment

Facut pariu cu tine.
                                PS: vad ca esti de Bucuresti.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google