Logan Va Avea 133 CP De La Anul

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Off Topic : Ar fi bine sa bem o bere prin Bucuresti . O dau eu pe prima tu pe a doua cu o sa castig pariul ;)
    1.6 MPi Icy White

Comment

Daca ar pune o tara de esp + 6 trepte ar fi ceva .
      Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Posibil ca acest faimos motor sa fie lansat impreuna cu noul prestige, sa fie disponibil doar pe aceasta versiune si tocmai din aceasta cauza sa se fi intarziat cu lansarea lui pe piata?

Comment

Nu, mai tarziu....

Comment

Originally posted by margelatu View Post
            Daca ar pune o tara de esp + 6 trepte ar fi ceva .
            6 trepte pe aceste motoare nu cred ca ar insemna mai nimic

Comment

6 trepte pe 133 de cai ar fi ceva. Mult mai mult decat nimic. Ai condus vreo masina cu cutie "scurta"? Daca tii motorul in blana, iti rupe coloana o cutie scurta. Ca sa-ti faci o idee despre cum sta treaba cu cutiile scurte, gandeste-te ca loganul de cupa 1.6mpi de 87 de cai isi bate joc la liniuta de prestige-ul 1.6_16v de 105cp.
              pe undeva, sper sa apara prestige-ul cu motor de 133 de cai in octombrie...Sa-l vad la treaba
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Octombrie anul asta?

Comment

Dar care? normal ca anul asta....
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Ar fi posibil sau e doar o dorinta? nu am mers cu 1.6 16 V insa daca il bate 1.6 8V nu imi mai place dar totusi pana nu vad cu merge 16V nu prea cred ca isi incaseaza bataie de la 8V
                    Last edited by alex86; 30 September 2008, 19:01.

Comment

• Deci pana la urma cand apare?Ca m-ati naucit de cap )
                      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Anul asta sigur nu apare VVTi-ul de 133 CP.

@alex86: Seba a zis ca 1,6 16v e mai slab decat 1,6 8v de cupa si e adevarat pentru ca ala are multe modificari. Si cand iti iei 1,6 16v parca iti iei racheta, asa vorbesti despre el.
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Scuzele mela nu am citit ca era vorba de logan de cupa. Asa sunt de acord.
                          nu imi iau racheta da as vrea sa se simta putin diferenta

Comment

• Luati de vedeti cum arata motorul de 133 cp...

Stati asa ca e prea mare poza... sa o fac mai mica... gata
                            Attached Files
                            Last edited by dragos763; 3 October 2008, 09:57.

Comment

• Frumos.Alta viata oricum!

Comment

• Originally posted by andrei View Post
                                Anul asta sigur nu apare VVTi-ul de 133 CP.

@alex86: Seba a zis ca 1,6 16v e mai slab decat 1,6 8v de cupa si e adevarat pentru ca ala are multe modificari. Si cand iti iei 1,6 16v parca iti iei racheta, asa vorbesti despre el.
                                Poate nu o sa fi de acord cu mine . Dar referitor la 1.6 16v e mai slab ca 1.6 8v de cupa poate intreaga masina , pentru ca este setata una pentru strada , cealalta pentru circuit . Dar ca motorul 1.6 8v de cupa este mai puternic decat 1.6 16v este incredibil de crezut pentru ca - regulamentul oficial al Loganurilor de cupa spune ca : Nu se vor utiliza modificari asupra motoarelor cu exceptia filtrului si a tobelor finale ?! Am avut ocazia sa merg cu Logan de cupa al vecinului meu Valentin Porcisteanu (a participat si la Bucuresti ring - cel mai spectaculos stil de mers - cine stie cunoaste) si este exact ca cel de strada , parca sa zic ca are setat alt fel ambreiajul , si suspensia era diferita la el cu foarte putin (amortizoare bilstein si atat) si o toba finala Borla care nu ajuta motorul sa sara de 91 cai ) probabil. Pe foaie sunt de fapt 87 cai la 1.6 MPI sau 8v

Si Da : Nu o sa apara 1.6 133 anul acesta pe Logan . se va lansa undeva in februarie
                                1.6 MPi Icy White

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google