Logan Va Avea 133 CP De La Anul

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Daca iese cu pana in 1200-1300 euro mai mult decat un prestige ph2, merita. Altfel, prestige cu axe cu came sport si gata balciul
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Offtopic : ", prestige cu axe cu came sport" exista varianta asta a facuto cineva ? Ma gandesc ca pe 16,16v nu ?
      Degeaba gandesti daca esti prost!

Comment

• O sa apara sigur motorul asta, daca nu in fabruarie, pana in vara sigur.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Da, e vorba de prestige-ul benzinar de 105 cai, axele cu came costa 700 euro si mai trebuie un soft (mai cateva sute de euro, in cazul in care nu vrei sa ramai cu softul original, dar atunci nu scoti toti caii ce-i poti obtine cu axele respective). Nu stiu daca a pus cineva, stiu ca eu am intrebat, am primit raspuns de la firma ce face axele, dar intre timp am indoit "un pic" masina si momentan am renuntat la idee, cel putin pana imi iau alt logan, daca e sa-mi mai iau logan
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Offtopic: cseba, iar ai sifonat golanelul?

cseba e defapt csebalyn, si ai te rog grija cu offtopicurile, sunt deranjante, pentru asta exista pm
            Last edited by Guest; 13 November 2008, 16:48.
            Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

• Oare este posibil ca in viitor sa bage motorul asta si la MCV?

Comment

• Si eu astept modelul cu sufletul la gura! Cred ca daca masina se va vinde undeva in jurul a 13.000E pret cu tot cu taxe in Ro, sigur voi face "upgrade".
                Am vazut multe neclaritati cu privire la motor pe aici. Am gasit ceva ce o sa va placa:
                Des activistes du mouvement Action Justice Climat ont dénoncé, mardi 11 février, l'invitation faite à Elon Musk de participer au sommet de l'IA, en déployant une banderole et en recouvrant de peinture le siège social français de Tesla, à Saint-Ouen-sur-Seine. Pour leur porte-parole, Léa Zaïdat, « il était invité, Musk. Et après les saluts nazis, après l'investiture, l'invitation n'a pas été renvoyée, elle n'a pas été annulée. Nous, ce qu'on reproche, c'est la complaisance. »

Cel mai mult imi place galeria de evacuare, o adevarat opera de arta in viziunea mea.
                Daca lanseaza Logan echipat cu acest motor, pot spune ca Dacia este in rand cu lumea si cand vine vorba de motorizarile pe benzina.
                Nu sunt multe detalii cu privire la cutia de viteze totusi. Eu sper sa fie chiar cea de pe Twingo RS. Masinile vor avea mase asemanatoare deci nu vad de ce nu ar putea pastra aceeasi cutie. Sper sa nu puna JR5 pentru ca ambreiajul hidraulic, desi mai comfortabil la actionare, ia putin din feelingul sportiv si nici JR3, pentru ca e destul de imprecisa si ar fi cam la limita posibilitatii (160nm, exact cat scoate si motorul de fata).
                Ca si multi dintre voi, visez la o suspensie mai ferma si mai joasa si frane pe discuri pe spate.

Intrebare pentru cei cu "cunostiinte" pe la fabrica: mai iese masina? Ce se mai aude? A fost cam liniste in ultima vreme...
                sigpic
                ^Logan turbat (WIP)^

Comment

• Eu sper sa apara tosusi

Comment

• poate iese cu o caroserie de 1200-1300 de kile, ca ma cracanez de ras ph2 1.6_16v si axe cu came si fluieri pe vvt-ul aluia cu 133 de cai...
                    nu-mi sariti in cap ca ma gandesc numai la dat blana, ca mai sunt unii care zic ca nu performantele sunt totul al o masina; astia din urma sa-i ziceti lu' mutu ca de-abia asteptati sa va luati logan de 133 de cai ca sa carati morcovi cu el.
                    asta clar se vrea masina pt blanari, daca nu cumva ii ataseaza o minunatie de cutie lunga pt consum mic (ca da bine la romani), o caroserie de locomotiva si un pret de bentley.

Comment

• cu problemele astea financiare cred ca se vor gandii de 100 ori innainte daca vor mai face masina aceasta .
                      ''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)

Comment

• S-ar putea totusi sa iasa masina, la sfarsitul lui 2009, inceputul lui 2010.
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• prea tarziu...prestige ph2 si came sport rulez

Comment

• Originally posted by Seba View Post
                            poate iese cu o caroserie de 1200-1300 de kile, ca ma cracanez de ras ph2 1.6_16v si axe cu came si fluieri pe vvt-ul aluia cu 133 de cai...
                            nu-mi sariti in cap ca ma gandesc numai la dat blana, ca mai sunt unii care zic ca nu performantele sunt totul al o masina; astia din urma sa-i ziceti lu' mutu ca de-abia asteptati sa va luati logan de 133 de cai ca sa carati morcovi cu el.
                            asta clar se vrea masina pt blanari, daca nu cumva ii ataseaza o minunatie de cutie lunga pt consum mic (ca da bine la romani), o caroserie de locomotiva si un pret de bentley.
                            nota 10 de la mine ...nu mai pot de ras
                            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• daca era in plan si "in lucru" modelul asta sigur il vor scoate. cand ... nu se stie. Oricum sper ca ati spus mosului de craciun ca pe langa motorul ala de 130-133 (sau cati naiba de cai o sa aibe pana la urma) vreti si cutie de aia, discuri de frana spate, sa aibe sub 1000 kile, caucioace late cu talon mic, neaparat o coada de rechin pe ea sa o "tina" pe sosea ca altfel la cat de performanta va fi o sa isi ia zborul (la propriu nu la figurat), sa vina in standard cu spoilere, xenoane si angeluri (cu spalator si autonivelator), sa faca suta in 5-6 sec, etc. Ah ... si neaparat sa coste sub 13000 iepuroi (tva inclus, poate chiar si restul taxelor).
                              Pe seba il inteleg ca e disperat dupa ea pentru ca probabil nu o sa o mai poata lovi de nici un pom si nici rupe in vreun sant (poate doar sa nimereasca niste rate in zbor), dar pe voi chiar nu va inteleg. Va dati seama ca nu tot ce enumerati voi pe aici nu vor fi puse impreuna pe un Logan fie el versiunea II, III, sau X si sa fie si la un pret decent ?
                              Hai sa o luam altfel. Daca ar fi un model care sa includa tot ce ati scris voi pe aici cum credeti ca se vor incadra intr-un buget de 13k ? Daca luati un Prestige 1,6 16v si adaugati tot ce scrieti pe aici la ce suma ajungeti ? Scadeti din suma 30% (care este pretul actual al pieselor care exista pe masina) si sunt sigur ca nu veti iesi sub 15k.
                              Ori la pretul asta cati dintre voi mai cumpara masina ? Poate doar Logan4Ever care oricum are acasa parc auto si o va tine pe asta sa mearga la cumparaturi cu ea (macar va fi prima de colectie).
                              Deci e clar ca cei de la Renault (sau Dacia, cum vreti sa o luati) nu o sa investeasca intr-o masina care nu va fi low sau middle cost (care este scopul si "tinta" Dacia). Nu au avut mare succes nici cu RS-ul de la Clio, credeti ca se pun sa scoata un Logan de genul asta ?
                              Probabil ca vor lua un prestige si il vor duce ca motorizare la 130-133 si vor face doar strict modificarile necesare ca masina sa "duca" acest motor. Vor mai umbla putin la design (posibil) si vor duce pretul undeva la 12500. Cam asta va fi. Cel putin asa vad eu lucrurile. Si m-am convins de asta dupa ce au scos Sandero (de fapt tot Logan doar fara "fund" + mici modificari de design).
                              Amu' na ca v-am dat motiv de scandal :p

PS io pe Seba l-as da in consens. Si in loc de masina i-as vinde o BLANA
                              Last edited by bubu_vasile; 14 January 2009, 10:46.
                              Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
                              Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• Nicely said domnu' bubu_vasile!
                                Sunt de acord ca daca vor scoate masina, vor face minimul de modificari ca sa o poata vinde la un pret decent! Nu ma deranjeaza sincer, 13000 este pretul pe care as fi si eu pregatit sa-l platesc pentru un asemenea model.
                                Ar fi si o limita superioara impusa de concurenta din interiorul concernului! O masina cu performante asemanatoare cu un Twingo RS, dar cu 2 usi in plus si un portbagaj, ar putea sa le canibalizeze piata si asa restransa a modelului. Fiind un model sportiv, calitatea finisajelor ar conta mai putin pentru publicul tinta, cred eu...
                                Una peste alta, eu sper sa scoata masina anul asta!
                                sigpic
                                ^Logan turbat (WIP)^

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google