Aseara au spus ca reduc bugetul de investitii cei de la Dacia pentru 2009. Daca este ce cred eu o sa se intarzie cu aparitia motorului de 133 de CP.
Logan Va Avea 133 CP De La Anul
Collapse
X
-
repet: daca nu fac altceva decat sa puna motorul de 133 de cai pe loganul actual, si o sa coste peste 12000 de euro, eu unul mi-as pune axe cu came sport pe actualul prestige, iese undeva sub 11000 cu tot cu axe si soft. si cai va avea poate cativa in minus, n-or fi 133, or fi 125-130. mare paguba...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Buna ziua.
Sper ca pe modelul de 133 de cai ( sau cum s-o numi el ) sa fie inclusa bancheta spate rabatabila , climatizare automata si scaune fata incalzite ( chiar si optional, dar sa fie ) , tetiere spate tip virgula - toate 3 , discuri frana spate si manere pe fata usilor din spate cum sunt la cele din fata. Acum ramane de vazut ce o sa se concretizeze din toate acestea. Numai bine la toata lumea !
Comment
-
@alindincluj: in afara de tetiere si optional scaune fata incalzite, eventual manere pe usile spate, restul cred ca nu-s sanse sa apara. bancheta fractionata sigur nu, ca aia implica modificari in structura de rezistenta a caroseriei. daca e sa-l scoata, sa-l scoata cat mai rapid, sa vedem ce si cum. unii si l-ar lua daca ar sti ca apare relativ repede si nu la pret de passat.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
un motor de 133cp implica multe schimbari la logan... cei care au 105cp probabil au constatat stabilitatea precara cu suspensia stock, franarea oarecum modesta si zgomotul destul de accentuat din habitaclu la peste 3000rpm...
cred ca ar fi necesara implicarea departamentului Renault Sport daca vor sa aiba succes si pe afara... intrebarea e la ce nivel ar ajunge costul final....
Pe cei de la Renault ii intereseaza mai mult sa scoata produse care sa vizeze un public cat mai larg si din acest motiv am dubii in privinta aparitiei acestui model, mai ales in contextul actual, de criza...
Comment
-
Multe schimbari - NU - putine si de efect .
1. FRANE imbunatatite etrieri mai mari pe fata si discuri spate
2. Suspensii mai joase si mai tari
3. Evacuarea oricum o sa fie sport .
4. SOUND-ul in interior nu o sa vreti sa fie mascat - d-aia iti iei masina de 133cai1.6 MPi Icy White
Comment
-
Din cate stiam, va fi motoru de pe twingo sport+cv alt cadru motor,discuri pe spate etc. eu atata as vrea de la dacia,la un pret decent,si restu sa optez eu ,suspensie,roti,cauciucuri,etc. ce penal ar fi sa vina cu Kormorane 185) atuncea sa te ti
)
sigpic
Comment
-
Or fi amanat proiectul pe motive de criza ...
Si sa stiti ca cei care la inceputul topicului vorbeau de un curs de pilotaj, nu spuneau chiar tampenii. Twingo sport chiar se vinde impreuna cu un curs de pilotaj. Sa sari de la 75 cp la 133 nu e o gluma desi romanasul nostr vitezoman considera asta.
In alta ordine de idei 133 cp din 1.6 nu e o valoare extraordinara (nu spun ca nu e un lucru bun pentru Dacia), insa Citroen C2 VTS ARE DE CATIVA ANI 125 CP produsi de un 1.6 aspirat. Si exemplele ar putea continua. Eu unul mor de curiozitate.
Comment
-
Adevar graiesti tu SAMBO , dar VTS cu toate ca e mai mica decat LOGAN are 125 cai batuti , si nemancati . Am mers cu asemenea si urca destul de greu in ture pentru ce motor are .
De asta ne mandrim ca daca-si va baga Renault motorul de 1.6 133 va fi direct de la RENAULT SPORT implicit ceva prea sportiv si cam au performante mai mari decat multi pe motoare din aceleasi clase
sigur nu au amanat proiectul . Pur si simplu e o componenta pe care o au , nu tre` sa proiecteze nimic in plus , poate doar suspensiile care deja sunt proiectate de KW si jante sunt mii de modele omologate TUV .
Ar fi o mare greseala sa nu scoata modelul asta care sincer o sa fie o alternativa1.6 MPi Icy White
Comment
-
uzinele dacia pot scoate masini mai puternice da e problema pretului masinii.in momentul asta sunt multe firme care au scazut pretul si au oferte marfa doar bani sa ai.un asemenea model sigur va ajunge pe la 15000 mii .in aceste conditii sunt multe optiuni.asa ca au lasat-o moale si au scos oala aia de 5000 euro poate so vinde.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
Comment