Eu stiu sigur ca nu o sa-mi iau Logan de 133 de CP ca face criza nevasta-mea . Asta nu inseamna ca nu as vrea sa-mi iau .
Logan Va Avea 133 CP De La Anul
Collapse
X
-
Originally posted by Pacco View PostCu siguranta cel de 133 CP,va avea multe modificari gen ESP,si o sa faca pipi pe Skoda .Nu suport Skoda.Masina copy-paste.
mergand cu ideea mai departe, la logan prefer sa nu comentez de pe ce versiuni de megane, clio, micra, twingo, modus, laguna, cangoo are piese. apropo, puntea fata de la logan suporta piese de renault 5 respectiv renault 11, masini din anii '80, asa de noua e tehnologia. de motoare nu mai zic, mpi-urile sunt cu 10 ani mai batrane decat 1.8T de la vw. care intre noi fie vorba, e motor super fiabil si poti sa-l tiganesti pana in panzele albe (220cp cu interne stock la motor) unde deja ai intrat pe teritoriul lui megane f1 team ca performante. hai sa nu ne pisam contra vantului, macar pentru moment. nu de alta, dar bate destul de puternicLast edited by Seba; 22 April 2009, 12:28.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by Seba View Posthai sa ne linistim sa vedem intre timp ce super oferte de 20 de euro reducere mai scoate dacia pe timp de criza, cand au vanzari aproape zero barat.
Comment
-
am exagerat nota, evident, dar in romania nu vand masini. nici altii, ce-i drept, dar macar ei trebuiau sa vanda. oricum, asta e alta discutie si avem topic separat pt eaDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by VonRundstedt View PostNu cred ca au vanzari aproape zero, totusi, suntem destui care asteptam cu lunile pana ni se onoreaza comenzile....nu stiu de ce am impresia ca pt. dacia criza e numai buna.
Comment
-
Sa vedem cand or sa binevoiasca domnii de la Dacia sa scoata un motor mai puternic, banuiesc ca o data cu lansarea noilor modele, care parerea mea ar cam trebui scoase de la anul, ma refer la Dacia Suv si la inlocuitorul Loganului care are deaja 5 ani de acum si ar cam fi timpul sa scoata ceva nou.
Poate atunci, iar in prinvinta comparatiei cu Skoda, nu isi are rostul abia daca se compara modelele Renault(parerea mea ca nici ele) cu cele Skoda, Dacia ce sa mai vorbim, mai trebuie sa creasca.Astra J 1.4T 140cp Enjoy Power Red
Comment
-
Devenim offtopic dar in comparatie cu Skoda care sunt masini cehe facute de nemti cu tehnologie de acum cel putin 4-5 ani (ma refer la modelele Skoda recente), Renault are modele, motorizari si interioare substantial mai reusite...totusi e o firma cu traditie , pe cand Skoda e o firma prin care nemtii isi vand tehnologia prafuita...sa nu uitam ca Renault are cele mai multe masini cu 5 stele EuroNCAP si care participa si la Formula 1 si mai e ceva: Atat Skoda cat si Dacia n-ar fi fost in stare sa faca masini ca astea de acum, niciodata, daca nu ar fi intervenit Vw respectiv Renault.Last edited by darksid3; 22 April 2009, 14:23.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
@Seba:eu am zis asa pentru ca am Logan.Daca aveam Skoda,o iubeam.Dar am Logan.Si deci e mai buna decat Skoda.Cea mai buna masina e aia care o ai.
On topic:depinde raportul Cp/kg.Daca este mult mai usor decat Skoda,nu e prea sigur ca ii da fum Logan-ului.Oricum una peste alta eu tot nu suport skoda aia.Nu pot sa o inghit nu stiu de ce.sigpic
Comment
Comment